Aleš Nedvěd
Odborný lékař ortoped

Klášterní 117/2, Liberec 46001

• B

Pan doktor byl i v pátek odpoledne velice příjemný, trpělivý, vlídný. Nespěchal, vše pečlivě vysvětlil, citlivě provedl krátký zákrok. Byli jsme velice spokojení.

• V

OTŘESNÁ ZKUŠENOST! naprosto za hranicí slušného chování. Je mi líto, že takový člověk opravdu pracuje s lidmi jako lékař. Hned po pozdravu mi začal nadávat kvůli pojišťovně. Poté, co se ukázalo, že mám v žádance problémy dva - které ale spolu možná mohou i souviset, ani si nevyslechl jaké, nebo s čím přicházím, nenechal mě dokončit ani jednu větu a začal na mě hulákat, že on bude řešit jen jeden problém a ať si vyberu co mě víc bolí. Řekla jsem mu, že mi není příjemné, že na mě takto útočí, že já nemohu za to, že má problém s mou pojišťovnou. On začal řvát, že já si tu pojišťovnu vybrala a je to jen moje vina. Omluvila jsem se, že je mi to nepříjemné a že to asi ukončíme. Když jsem odcházela bez ošetření, hulákal na mě něco o mé inteligenci. Já potom už plakala a hulákala taky. Lituju, že jsem ztratila tolik času s čekáním na termín zrovna k němu. Pan Nedvěd je ostuda lékařského světa!!! Nedoporučuji a lituji, že jsem to nenatočila. Podávám stížnost

• Odborný lékař ortoped Jiný  •

Pan Nedvěd se neumí chovat, je arogantní, na pacienty bezdůvodně řve, nadává a dělá z nich hlupáky. Takto nezdvořile a bez jakékoliv úcty k člověku se chová jak k mládeži, tak i k seniorům. Během půl roku nedokázal můj problém s kyčlí vyřešit. Po poslední návštěvě kdy na mě bezdůvodně křičel a byl dokonce vulgární , jsem se obrátil na skutečného odborníka. Ten, světe div se, během první návštěvy můj problém vyřešil. Takže pan Nedvěd již opravdu nikdy více.

• V

Po precteni recenzi zde jsem se bala pristupu lekare.
    Pan doktor skvely,vse podrobne vysvetlil,navrhl vic moznosti lecby takze jsem rada ze jsem k nemu sla a doporucuji.

• T

Po cteni ostatnich zkusenosti jsem mel velike obavy. Pan doktor byl ale skvely, vse mi peclive vysvetlil, poslal pro jistotu na Rtg a injekce do kolena vubec nebolela.

• Odborný lékař ortoped Jiný  •

ABSOLUTNĚ NEDOPORUČUJU !!! Arogantní..nepříjemný.
    Vynadá Vám, že máte špatnou pojišťovnu , po ohledání oznámí, že poraněný meniskus je v pořádku... ignoruje info, že máte stálé bolesti. Ztráta času.
    Po návštěvě u primáře p. XXXX v České Lípě , měl jasno hned. Utržený meniskus, operace. A šlo to rychle.
    Mudr. Nedvěda už nikdy. Taky má prázdnou čekárnu.

• N

Tenhle doktor je ztelesněním arogance. Drzej, křičí na pacienta, jedná s ním jako se zlobivým dítětem.
    Už nikdy více. Ortopedů je v LBC víc, holt si někam budu muset zavolat a možná chvíli počkat na registraci.

• Odborný lékař ortoped Jiný  •

Křičí na lidi a z lehátka je vyhodí neoprávněně z ordinace jen z toho důvodu, že se pacient potřebuje na něco zeptat. Rozhodně nedoporučuji návštěvu u toho lékaře, vyhněte se mu obloukem

• Odborný lékař ortoped Jiný  •

• Pán doktor umí jenom křičet. Nevylečí. Zdá se mi pán doktor jeho práce ne miluje. Nedoporučuju. Je hodně drzej a mluví vulgárně

• E

Jednim slovem hrůza, nedoporučuji tohoto doktora. Odmitl mi napsat žádanku na magnetickou rezonanci po pádu na lyžích a poranění kolene s tím, že by ji musel zaplatit ze svého. Podařilo se mi to až u jiného lékaře a výsledkem je rozvržený meniskus a utržený přední křížový vaz, čeká mě operace. Už nikdy vic.