MUDr. Alena Drobníková

Jablonec nad Nisou 1 adresa

Alena Drobníková
Poliklinika I

Poštovní 2428/8, Jablonec nad Nisou 466 01

Paní doktorka i sestřička jsou velmi milé, laskavý přístup, rychlé objednání, ochota, vstřícnost, lidskost i odbornost.

• Poliklinika I Jiný  •

Úžasná doktorka i sestra, jsou to lidé na správným místě, škoda že to takhle nefunguje všude, příjemná energie v cele ordinaci

• B

Skvělá paní doktorka, která je opravdu na svém místě! :)
    Lidská, milá, pečlivá ..
    Lepší přístup k dětem jsme ještě nezažili.

• H

Skvělá paní doktorka, ještě jsem nepoznala lékaře s takhle něžným přístupem k dětem. Velmi milá paní doktorka,která zároveň i vysvětlí všechny podrobnosti, objednání na čas, bez čekání.

• Poliklinika I Jiný  •

Paní doktorka je naprosto skvělá. A sestra je ztělesněný anděl s takovým úžasným přístupem jsem se dlouho nesetkal

• Poliklinika I Jiný  •

• Naprosto skvela pani doktorka. Profesionalni a zaroven uzasne mily pristup k miminkum. Dekuji za Vasi peci. Farkasova

• Poliklinika I  •

• Neskutečně milá a profesionální lékařka. Kdyby byli všichni lékaři takoví, děti by z doktorů neměli strach. Její přístup hodnotím velice kladně. Dlouhé objednací doby jsou známkou kvality.

• Poliklinika I Kontrola páteře dcery  •

• Pani doktorka je velice prijemna a svym pristupem mi velice pomaha srovnat se s tim, ze lecba meho problemu je zdlouhava.

• S takovým přístupem, jako má paní doktorka, jsem se ještě nesetkala. Někoho tak hodnýho na děti a zárověň profesionálního človéka a lékaře, by měli platit zlatem. Moc děkujeme za to, jaká jste. Čížková

• Jsem naprosto spokojená :-) profesionální přístup k dětem,i k rodičům :-) :-) Kéž by bylo více takových lékařů :-)