MUDr. Petr Špok

Praktický lékař stomatolog

Lánská 128, Třinec 73961

Praktický lékař stomatolog

Nádražní 511, Návsí 73992

Jsem dlouhodobá pacientka,moc,moc spokojená.Je citlivý,snaživý,trpělivý,klidný, a takových zubařů je u nás velmi málo.

Já jsem u tohoto zubaře registrovaná už nějaké ty roky, ale teď když mám rodinu jsem se rozhodla zubaře změnit. Zubař je to sice sympatický,ale to objednávání u něj je katastrofa! Čekáte 3 měsíce na termín a pak tam sedíte i 3 hodiny protože tu první čekáte než dorazí (stalo se mi už 2x, že přišel o 30 minut později a dalších 30 minut příprava na prvního pacienta) . Taky chybí v ordinaci nutný rentgen, při zánětu absolutně netušíte pod kterým zubem je a on ho tak nemá šanci vyléčít, raději zub vytrhne.

pokaždé, když si sednu do křesla tak čekám 10min než pán doktor se uráči přijít a začít s vyšetřením, tím pádem se posouvá i čekání v čekárně na hodinu, ikdyž jsme objednání!Nechápů proč přibírá další pacienty jak nestíhá.Jinak zubař dobrý

• Pro dospělé je zřejmě dobrým zubařem, ale u dětí už rozhodně tak skvělý není! Potřeboval by do zásoby pořádnou dávku trpělivosti, která je u dětí tolik důležitá. Raději zub vytrhne, než by se obtěžoval se zdlouhavým plombováním.

• Výborný zubař.

• Zubařů se bojím, jako asi každý, ale tenhle je opravdu hodný a umí to s lidmi.

• Nevěřila jsem že bych mohla někdy vidět zubaře-člověka, tenhle pan doktor je skvělý a přestože jsem se klepala a potřebovala držení za ruku byl trpělivý, v polovině zákroku už jsem byla docela v pohodě, kéž bych měla štěstí na dalšího takového takže já děkuji

Skvělý, spolehlivý a umí !!!

• Nemůžu si zatím stěžovat.

Pečlivý, spolehlivý