MUDr. Petr Okenica

Zubař Více

Karviná 1 adresa

Nemocnice s poliklinikou Karviná - Ráj

Vydmuchov 399/5, Karviná

Pan zubař je sice milý a bezbolestný, ale dlouhé čekací lhůty, syn zkažený zub a termín za 3/4 roku, neudělá víc věci najednou a pak se to kupí.

• Umístění: Nemocnice s poliklinikou Karviná - Ráj Jiný

Pan doktor je velmi vstřícný a ochotný. Velmi děkuji za lidský přístup a zlaté nervy. Včetně sestřičky na recepci. Děkuji za bezbolestnou a vstřícnou péči panu doktorovi a celému týmu.

• Umístění: jiné místo Jiný

Moje bývalá zubařka byla rasistka. K panu doktorovi se doslova těším,vše je provedeno bezbolestně a perfektně! Musím pochválit celý kolektiv jeho ordinace.Skvělá práce,jak se říká dávam všech 10 prstů nahoru.

• Umístění: Nemocnice s poliklinikou Karviná - Ráj Jiný

• Díky panu doktorovi se už nebojm zubařské vrtačky. Ošetření je bezbolestné, zcela profesionální. Navíc je vidět, že se zajímá o novinky v oboru a snaží se je využívat. Vždy byl vstřícný a ochotný provést jakýkoliv zákrok. Zatím nejlepší zuař, k jakému jsem chodil.

• Umístění: jiné místo

• S panem doktorem jsem velmi spokojená. Velmi oceňuji jeho profesionalitu a zlaté ruce, které umí opravit všechno. Je to machr. V zubarském křesle se cítím jako ve welness. Strach nemám, protože vím, že jsem v nejlepších rukou skvělého člověka.

• Umístění: jiné místo

• Pan doktor i jeho tým jsou velmi vstřícní a milí. Způsob ošetření chrupu je na vysoké odborné úrovni a vždy předem konzultován, s cílem odstranit kaz a bolest a současně postižený zub ponechat. S průběhem ošetření jsem vždy byla nadmíru spokojena. Rovněž objednávkový systém na ošetření je fantasticky propracován včetně toho, že mi vždy na mobil přijde den předem zpráva a upomínka, kdy se mám dostavit.
    Úžasný lékař i kolektiv, vřele doporučuji.

• Umístění: jiné místo

• Díky panu zubaři se pomalu ale jistě učím odblokovat strach ze zubařských vyšetření. Při návštěvách jedná narovinu a sdělí veškeré možné postupy, úspěšně se snaží o bezbolestnost zákroku. K jinému už bych nešla :) ostatně mám u nej zaregistrovaného i syna a kdyby to šlo i manžela.

Mohu jen doporučit, pan doktor je velice pečlivý, Vždy najde řešení, které hradí pojišťovna, nebo dá zadarmo to, co by se jinde platilo. Skoro vždy bezbolestné.

• Výborný zubař, vše mi pokaždé vysvětlí.
    Narozdíl od starých zubařů používá nejnovější přístroje a postupy.
    K tomu navíc za lidové ceny.
    Doporučuji!

• Perfektní přístup,znalosti, výborný lékař,sestřička perfektní,příjemná,nikdy jsem takové lidi neviděl,