Gemed

Bulharská 665, Pardubice 53003

Přeloučská Poliklinika a.s.- EUROCLINICUM a.s.

Libušina 203, Přelouč 53501

Pana doktora nedoporučuji! Naprosto strašný přístup a chování. Nad vším mávne rukou a odmítá to řešit. Musím upozornit, že má i velmi starý ultrazvuk a výsledky nejsou přesné! Hnal mě v těhotenství na revizi (přímo u nich), že žloutkový váček je prázdný a ve stejný den v nemocnici to bylo v pořádku! Vždy si počkat i na druhý názor.. Na zákrok bych nikomu nedoporučovala u nich jít, anestezioložka je důchodkyně a nedovedu si představit, že by měla řešit nějakou komplikaci.

• Gemed Jiný  •

• R

Tak tohoto lékaře už opravdu nikde více. Jak již někdo zmiňoval zde v komentářích, i mně bylo řečeno, že pokud beru prášky více jak několik let a nemám MS ani po vysazení, tak co bych jako chtěla, že je to zcela normální! Normální to rozhodně nebylo! Ani se nebudu vyjadřovat k jeho vyšetření a následném špinění a krvácení další dny! Opravdu nedoporučuji.

• jiné místo Jiný  •

• B

Nevím, jestli je pan doktor skutečně velký odborník a asi to ani nezjistím. Byla jsem u něj před rokem a půl (po přestěhování do města) a byť nejsem žádné náctileté létě, tak jsem si připadala neskutečně nemožne, doktor po mě ani nehodil očkem a zněly spíš povely typu sednout, lehnout. Na dotazy koukal, jako bych spadla z višně a nic jsem se nedozvedela, a jediná rada byla taky něco ve smyslu mazat prcinu. Jinak neprojevil sebemenší zájem o me potíže a i přes naléhání jsem se nedozvedela nic. A jen jsem odcházela rozpačitá a uražená? To by mohlo být to slovo, uražená a raněna nezájmem. Řešila jsem s ním mimojine potiže, které začaly hned po mém znásilnění a urputně se me držely. Cítila jsem se dokonce provinile při odchodu, že vůbec mohu doktory obtěžovat svými problémy.

• Gemed Jiný  •

• I

Dr.Lotko je dle mého názoru člověk velmi necitlivý a neměl by vykonávat povolání, kde komunikuje s nastávajícími maminkami, které od něj místo rad dostanou výsměch do tváře a místo pochopení a uklidnění, odchází z ordinace rozpačité s pocitem nedostatečného zájmu a péče. Další věc reknete mu své potíže a ani vas pořádně nevysetri a jen řekne mazejte si to. Když mu dáváte otázky tak na vás kouká jak na debila a nezajimajiho vaše dotazy či starosti hlavně vás rychle odbyde a tím chci říct že díky tomu Mám silný zánět močových cest atd.diky prestoupeni k lepšímu dr.jsem zachráněna a konečně vše lecim jsem i klidnější hlavně k vůli tomu že jsem na začátku tehu a plod bude v bezpečí. Takže maminky na začátku tehu i celkově pacientky rozhodujte se o vybrání dr. Než bude pozdě. Mějte se

• Přeloučská Poliklinika a.s.- EUROCLINICUM a.s.  •

Dr.Lotko je dle mého názoru člověk velmi necitlivý a neměl by vykonávat povolání, kde komunikuje s nastávajícími maminkami, které od něj místo rad dostanou výsměch do tváře a místo pochopení a uklidnění, odchází z ordinace rozpačité s pocitem nedostatečného zájmu a péče. Na můj dotaz ohledně průběhu těhotenské poradny mi doktor suše sdělil, že on se vždy jen podívá, zda-li plod žije (jako by se zrovna tohle nedalo říct tisíce více lidskými způsoby)... Je velmi skoupý na slovo a na jeho velmi nejapné a ironické poznámky tipu :”bude mnohem hůř” a “předporodní kurzy jsou na nic”, vážně nejsem zvědavá. Z mé strany opravdu nespokojenost.

• Gemed péče o těhotné  •

• Š

Dnes jsem byla u pana dokrora na nove registraci a dojem neudelal odchazela jsem nejista 2 roky se snazime i miminko v unoru jsem prodelala mimodelozni s dosavadnim dr jsem nemala problem az po tom mimodeloznim tento pan doktor je nelidsky uz nikdy vic je me 28let a pry kam specham ze mam furu casu na dite

• Gemed nova registrace  •

• Pan Mudr.Lotko mi před několika lety zachránil život, když předešlý gynekolog nepoznal že stěru,že mám třetí stupeň nálezu na cervixu,tj.čipku,měla jsem velké štěstí,že k nám do ordinace pan Mudr.zrovna přišel a že stěru to hned poznal,musela jsem podstoupit biopsii,která to potvrdila,na to za měsíc už jsem k němu šla na operaci...takže díky němu vlastně žiju...????????Jinak nemám s ním žádný problém,třeba má své mouchy ale já se s ním vždy nějak domluvím bez problemu..????Takže dámy nebojte se ho, rozhodně on je profi přímo on sám mě 4 krát operoval v Gemedu...zatím spokojenost...????????Chodím k němu 8 let...????

• Gemed gynekologické vyšetření  •

Už nikdy. Chodila sem k němu cca 10let. Vse bylo ok až do teď. Když sem mu oznámila ze chceme mimco a nejde nám to cca půl roku. Vysetroval mne velmi bolestivé a pak se me zeptal jestli me to boli i při styku. Řekla sem mu ze ne. Jeho odpověď ze to msm psychicky a ať si najdu kliniku na umělé oplodnění. Nic víc. Doufám že díky jeho přístupu zřejmě k většině pacientkam nic ne podcenil a vse bude ok. Mam velké obavy.

• Gemed  •

Dobrý den, dnes jsem se rozhodla také změnit lékaře. Musím se bohužel přidat k negativním názorům na mudr. Lotka, je to lékař bez emocí a z jeho vyšetření odcházím vždy nejistá. těhotenství jsem zjistila ve 13 tt, jelikož jsem měla antikoncepci a žádné další příznaky. když jsem panu dr. naznačila obavy aby byl plod v pořádku řekl mi ,, mléko už je rozlité, už se nedá nic dělat"
    Od známých a přátel jsem až zjistila jaké další možnosti jsem měla abych zjistila jestli miminko bude v pořádku. Ted jsem ve 28tt, čekárna p. Lotka je vždy prázdná a přesto sotva otevřu k ordinaci dveře už beru kliku z druhé strany.Ještě ani jednou za celé těhotenství jsem neměla prohlídku ze spoda zdali je vše tam v pořádku, mé problémy na které se sám zeptá zároven ignoruje a na otázku ohledně pohlaví mi už dvakrát za sebou odpověděl že se podíváme příště...
    žádné příště už nebude a těším se na prohlídku miminka u svého nového lékaře a modlím se po přečtení recenzí aby mimčo bylo skutečně pořádku.

ahoj všem, ženy k tomuto panu dokorovi raději nechoďte, Chodila jsem k němu cca 5 let, po vysazení antikoncepce jsem měla problémy s menzes, pan doktor mi tvrdil, že mít měsíčky i třeba jednou za rok je normální není! po roce, co jsme se s manželem snažili otěhotnět, jsem změnila gynekologa. Ten mi hned dělal vyšetření, zjistil syndorm PCO a řešíme to. Hodně se divil, že pan dr. Lotko to neřešil. Bacha na to, my ted kvůli jeho nic nedělání řešíme, jestli vůbec budeme moci mít miminko