Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

O nás

Přeloučská poliklinika a.s. poskytuje zdravotní péči v širokém spektru lékařských odborností.

Služby

Specialisté

Přeloučská Poliklinika a.s.- EUROCLINICUM a.s.
Libušina 203, Přelouč 53501
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (12)

Po delší "viróze" s vleklým kašlem jsem vykašlal miniaturně krve. Nemám pocit,že bych se příliš sledoval, nicméně tohle mě navštívit specialistu donutilo. Měl jsem žádanku od PL. I přes nával mě paní doktorka ten den vzala, nechala udelat rozbor krve a snimek plic. Podrobne se na vse vyptala a sepsala strankovou zpravu, plus predepsala lecbu. Dnes na kontrole, opet jeden pacient za druhým. Predepsano dalsi vysetreni v lednu-pro jistotu.
    Za me: vic takovych doktoru, je videt zajem,peclivost,vstricne jednani-i pres enormni zatez. Nechtel bych byt v teto dobe doktorem. Totalni pretizenost, presto se ti lide snazi pro pacienta udelat maximum! System je spatne nastaven,nikoli lekari.
    A chapu,ze vaznejsi stav pacienta-v tomhle provozu a zatizeni-tezko resit. To uz je spis potom na nemocnici..?
    Pokud budu potrebovat,urcite znovu tuhle ordinaci navstivim. Opravdu mam duveru.

• MUDr. Eva Krejčí Jiný  •

Na poliklinice v Přelouči působí skvělý MUDr. Dejdar. Je to lékař s lidským přístupem, vždy vše srozumitelně vysvětlí a léčbu vede pečlivě až do konce. Působí profesionálně, zároveň však s velkou empatií a ochotou. Velké poděkování patří i milým sestřičkám, které jsou vstřícné a ochotné. Kéž by bylo více takových lékařů.

Š

Velice nepříjemná a neochotna sestřička. Syn má špatný nehet a na objednání pro dítě čekáš více jak měsíc. Neporadila mi ani s domácí léčbou palce. Takže vloček musí zase studovat sám. Neochotna, sprostá... Hanba taková ženská vykonavajici tuto práci.

• MUDr. Iva Blümelová Jiný  •

E

Telefonické objednání k vyšetření odborníkem. Absolutní nespokojenost, arogance, povýšenost, odmítnutí vyšetření.
    Bez doporučení nelze, s doporučením za 2 měsíce. OL byl mimo, nebyl jsem schopen dostat ihned doporučení, dodal bych později nebo při návštěvě v ordinaci. Jsem onkologický pacient, těžké dýchání, zánět na plících, léky nezabírají. Hledal jsem odbornou pomoc. Při telefonickém objednání byl dohledán i snímek plic, popsány podrobně problémy, celkový zdravotní stav po léčbě. Přesto jsem byl odmítnut. Odborný lékař je jen pro vyvolené ? Zcela jistě bych odborníka nevyhledával, pokud bych se cítil dobře. děkuji sestře za vstřícnost a paní doktorce za odborný přístup. Tuto ordinaci podruhé vyhledávat nebudu.

• MUDr. Eva Krejčí Jiný  •

Paní doktorka i celý její personál,má profesionální přístup k pacientúm.Objednací časy jsou dodržovány ,prostředí je příjemné,Zkrátka fajn!! Více takových ordinací! Děkuji...

• MUDr. Hana Vlasáková Jiný  •

Nejhorší praktický lékař, absolutně arogantní,odporný přístup k pacientovi a to i v případě,že jste opravdu vážně nemocní a nejdete ho jen"prudit"s nějakou banalitou.Dle jeho slov už měl nejspíš všechny nemoci světa.Je to člověk,který na svém místě nemá absolutně co dělat!NEDOPORUČUJI A ZA ME UŽ NIKDY VÍCE.

• MUDr. Petr Krejcar Jiný  •

Nejhorší lékař, s jakým jsem se setkal. Neuctivé, arogantní jednání s pacienty. Odmítání indikování potřebného vyšetření na pojišťovnu. Dokonce pro převoz na akutní zákrok do nemocnice odmítl dopravu sanitkou s tím, že je možné jet vlakem. Také nechápu, proč pro pacienty chodí sám, když tam má sestru. Citace: ,,Vy nemáte právo vůbec na nic." ,,Zaplaťte si to vyšetření jako samoplátce, já to na pojišťovnu psát nebudu." ,,Nechci s vámi mít co do činění."

• MUDr. Petr Krejcar Jiný  •

Výborný pan doktor, perektní přístup jak pana doktora,tak sestřiček. Naprostá spkojenost.

• MUDr. Daniel Dejdar Jiný  •

Paní doktorka je velice neosobní, přístup k pacientovi je studený, jako by byla v ordinaci z donucení. Cítila jsem se trapně. Uvažuji, že si najdu jinou ordinaci.

• MUDr. Iva Blümelová Jiný  •

E

Vyšetření bylo super! Pan doktor byl moc příjemný , měla jsem zlomený malíček a pan doktor mi řekl že je potřeba sádra , a já jsem sádru nikdy neměla . Teď už mě to nebolí .