Masarykovo náměstí 2667, Pardubice 53002
Milheimova 815, Pardubice 53002
Stanislav Roček
Pan doktor je specialista, své práci rozumí, pomohl mi při odstranění hemeroid. Ohodnotit ho mohu jen kladně.
Dobré zkušenosti s operací žlučníku laparoskopicky.
Po návštěvě pana doktora a jeho doporučení na operaci, která proběhla výborně musím konstatovat že lepšího specislisty neznám.Každé vyšetření konečníku je dosti nepříjemné a tak má na to každý jíný názor.Pokud to vede k uzdravení tak je potřeba tuto nepříjemnost překousnout a těšit se na uzdravení a nepodléhat tomu co kdo napíše.
S panem doktorem mám jen pozitivní zkušenosti, v komunikaci je svérázný, ale ne necitlivý, při vyšetření byl rovněž taktní, k potížím vše vysvětlil. Pomohl mi a nijak neuškodil.
Michal
Po přečtení těchto názorů se mi k panu doktorovi vůbec,ale vůbec nechtělo,nicméně jsem se odhodlal a šel. Vyšetření proběhlo v naprosto pohodě,o všem co se bude dít jsem byl předem informován. Na co jsem se zeptal dostal jsem odpověď. Zkušenost velmi kladná.
Jednání opravdu jen pro silné povahy - pan doktor je dosti arogantní, nenechá ani odpovědět na otázku, na kterou se ptal, vyšetření neuvěřitelně bolestivé /a to už jsem jich pár zažila jinde/.Už bych se k němu nikdy nevrátila, přestože jsem slyšela, že ve svém oboru je dobrý.Mně bohužel nepomohl.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
I
Iva
K panu doktorovi mam vrely vztah. Uz jako pubertak jsem si uhnala problemy s konecnikem. 4 roky me lecila jina pani doktorka, ktera me nakonec poslala k panu doktorovi. Pan doktor me okamzite poslal na operaci, ktera probehla v poradku a musim rict, ze ted az na male vyjimky jsem v poradku. Byl moc mily, vstricny a ohleduplny. Doporucuji.
VÁCLAV
K panu doktorovi chodím na kontroly tlustého střeva a konečníku již několik let, a můžu říci že k mé nejlepší spokojenosti. Pívětivý,ohleduplný a vstřícný. Doporučuji všem.
D.
Sice výborný chirurg, zejména v oboru proktologie, ale naprosto selhává v komunikaci s pacienty. Pouze pro silné povahy.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
O
operovaná
Vyšetření -nic ponižujícího jsem zatím nezažila a to jde i v tomto oboru přistupovat k člověku lidsky - s pochopením. To u tohoto lékaře chybí. Kdykoliv jej v nemocnici vidím, vybaví se mi stav po operaci = nezájem -celá noci a dny v bolestech. Škoda že v Pardubících je to "specialista necita ".
Upravit nebo spravovat profil- Chirurgové s Oborová zdravotní pojišťovna v Pardubicích
- Chirurgové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Pardubicích
- Chirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Pardubicích