Praktický lékař

Sadová 1042, Napajedla 76361

• Pečlivý lékař, který nejen zmírňuje potíže pacienta, ale hledá příčinu a následnou léčbu. Pokud není možno řešit u něj zašle i k několika specialistům. Super přístup. U předešlé lékařky jsem řešila dva roky zdravotní problémy bez zájmu to řešit. U pana doktora jak jsem zmiňovala byla hledána příčina a vše vyřešeno.

• jo dobre

• B

Nemám důvod si stěžovat, kvalitní lékař

• H

Jsem velmi spokojena,pan dotor poradí,vysvětlí nebo pošle dál k odborníkovi.

Reaguji na komentář od "zmajkl".. Nevím, jestli právě "zmajkl" je odborníkem v laserových terapiích, ale asi tomu tak bude, když dokáže určit, že léčba laserem je zbytečná. Myslím, že tento lékař ví, co dělá. Navíc neustále navštěvuje různé semináře a přednášky, má zájem stále se vzdělávat. Co se týká již zmiňovaného laseru, tak má osobní zkušenost je naopak velmi pozitivní a myslím, že tohoto praktického lékaře můžu všem doporučit.

• B

Spolehlivý lékař, mám v něj důvěru. Doporučuji.

• Lékař, který si poradí se základními diagnozami, a když si není jistý pošle k odborníkovi.