Naše ambulantní nestátní zdravotnické zařízení zajišťuje komplexní vyšetření a léčbu chorob uší, nosu a krku, ale i hraničních oblastí (např. chrápání a jiné poruchy spánku, poruchy rovnováhy aj.) dospělých i dětí.

K vyšetření u nás není třeba doporučení od praktického lékaře.

Hovoříme anglicky.
Více O mně

• Otorinolaryngologie

Pavel Štrympl
Ambulance ORL- Auris s.r.o., Ostrava

Pavel Štrympl
Klinika otorinolaryngologie a chirurgie hlavy a krku, Fakultní nemocnice Ostrava

• C

​"Chtěla bych touto cestou vyjádřit obrovské poděkování panu doktorovi i sestřičce. Pan doktor je naprostý profesionál s neskutečnou trpělivostí a lidským přístupem. Kdyby každý lékař v České republice pracoval a léčil jako on, byl by svět v úplném pořádku. S velkou pokorou smekám a Výškovice mohou být pyšné, že mají v ordinaci takového odborníka. Ještě jednou velké díky!"

• Ambulance ORL- Auris s.r.o., Ostrava Jiný  •

Ordinace MUDr. Pavla Štrympla byla vybrána na základě velmi pozitivních recenzí, které vyzdvihují jeho odbornost. V den návštěvy však vyšetření proběhlo u jiného lékaře z ordinace. Z tohoto důvodu nelze osobně hodnotit pana doktora Štrympla.

Vyšetření proběhlo korektně, komunikace byla věcná a srozumitelná. Prostředí ordinace je pěkné a udržované, personál příjemný.

Jedinou nevýhodou je delší čekací doba, která může být i při objednání na konkrétní čas delší, než by bylo očekáváno. Celkově tedy smíšený dojem – samotné vyšetření v pořádku, prostor pro zlepšení je především v organizaci a informovanosti ohledně ordinační přítomnosti lékaře.

• Ambulance ORL- Auris s.r.o., Ostrava Jiný  •

Pana doktora jsem si vybrala na základě mnoha pozitivních recenzí a nelituju toho. Vyšetřit jsem potřebovala svého syna, který má z lékařů a jakýchkoliv vyšetření strach, ale díky úžasnému a trpělivému přístupu pana doktora vše proběhlo naprosto na jedničku. O všem, co se bude dít, předem informuje, na cokoliv jsem se mohla zeptat, cokoliv odmítnout. Žádný nadřazený přístup, ale naopak velmi přátelský a lidský. Sestřička taky usměvavá a vstřícná. Kéž by se i jiní lékaři takovým přístupem inspirovali!

• Ambulance ORL- Auris s.r.o., Ostrava Jiný  •

Velice příjemný pan doktor. Mohu rict. že už dlouho jsem se nesetkala s tak milým přístupem. Vše vysvětlí, řekne jak bude postupovat. Také sestřička velmi ochotná , nic není problém. Děkuji za takové odborníky a přeji mnoho spokojených pacientů. Já osobně moc děkuji

• Ambulance ORL- Auris s.r.o., Ostrava Jiný  •

Tohle je nejlepší pan doktor , kterého jsem snad kdy potkala. Tak úžasný člověk, který je pořád s úsměvem.Sestřička úžasná, empatická. Děkujeme, že jste

• Ambulance ORL- Auris s.r.o., Ostrava Jiný  •

• Nejlepší pan doktor i sestřička. Kežby takových bylo více. Ten empatický přístup, sestra vždy vyhoví, usmívá se i když je v čekárně 20 lidí a nestíhají (jediná nevýhoda). Chodíme s malou dcerou a dcera doktory moc ráda nemá a k panu dr Štrymplovi se vždy velmi těší. Moc doporučuji! :)

• Ambulance ORL- Auris s.r.o., Ostrava Jiný  •

Specialista ve svém oboru. Empatický, příjemný, zajímá se o pacienta. A mimo jiné úžasný přístup k dětem. Mohu jedině doporučit.

• Ambulance ORL- Auris s.r.o., Ostrava Jiný  •

• Pana doktora doporucuji,je super,vse vysvetli a moc mi pomohl.Sestricka taky moc prijemna.Moc Vam dekuji

MUDr. Pavel Štrympl

Děkujeme za zpětnou vazbu a za důvěru.

• H

Naprosto úžasný přístup k mému synovi, neskutečně milý pan doktor a úžasná sestřička! Kéž by Vás bylo více. Mohu jen a jen doporučit!

• I

Velké díky pane doktore a samozdřejmně i sestřičce, děkuji za Vaši péči, moc si toho vážím. Všem můžeme jen doporučit!

MUDr. Pavel Štrympl

Děkujeme za názor.