MUDr. Pavel Strejc

Sokolov 1 adresa

Poliklinika Sokolov

Rokycanova 1756, Sokolov 356 01

Pavla Petržílková

Maximální spokojenost ve všech směrech . Vřele doporučuji. Konečně se mi někdo věnoval a zjistil důvod mého problému. Moc mu děkuji

• Poliklinika Sokolov Jiný  •

Jindřich Žák

Pan doktor má ke každému pacientovi individuální přístup. Neustále s úsměvem a grácií.
    Dokáže opravdu léčit. Pečlivé vyšetření se vám dostane při každé návštěvě. Hledá příčinu bolesti a pacientovi dokáže lidsky vysvětlit kde je problém a jak se bude řešit.
    Operace je až po vyčerpání všech možností.

Je to opravdu výborný ortoped.

• Poliklinika Sokolov Bolest levého kolene  •

• Pacient

Jedná se o skvělého lékaře, který je na Vaší straně, snaží se vždy najít to správné řešení, lidský přístup je u něj samozřejmostí, doporučuji všem :)

Velmi dobrý Lékař

• Pacient

po všech stránkách odborník - vyslechne, odborně poradí, pomůže a nikdy nezapomene na úsměv Alena R.

• Pacient

Vždy dobře diagnostikoval stav, navrhl a vysvětlil nejlepší řešení

velmi dobrý lékař

• Pacient

Pan Strejc je jeden z nejlepších ortopedů které znám. Nejen že je ochotný a chápavý, ale pomůže i za každé situace, a zmírní jakoukoliv bolest. Ja si ho jako doktora velice vážím, protože mi vždy pomohl od bolestí.

velmi dobry,skvely pristup,ochotny

• V

Vejvoda

Velmi dobrý specialista.Vždy vstřícný a seriózní.Velmi milý ostatní personál ordinace.