Palackého 481, Rožnov pod Radhoštěm
Nazory
I
Ing. Libor David
MUDr. Pavel Doruška mi 7.12.2023 provedl totální endoprotézu levého kolena. Po týdenním pobytu v ORTHESU v Rožnově jsem absolvoval tři týdny rehabilitace v nemocnici AGEL, Val. Meziříčí. Setkal jsem na obou místech se špičkovou odborností spojenou s osobní laskavostí lékařů i veškerého zdravotnického personálu. Všem jim patří moje díky. Ing. Libor David
Radim Kubeša
Před deseti lety po úrazu plastika vazu + meniskus kolene. Dodnes drží. :)
Výborný profesionální přístup.
Výborná paní doktorkakarelklecka
Dobrý den.
Chtěla bych touto cestou oslovit Vás, pane doktore a moc Vám poděkovat. Dne 27.5. jste mě operoval, TEP levého kolene.Operace proběhla bez komplikací, péče v Orthesu byla vzorná, následná RHB 3 týdny ve Valaš.Meziříčí taktéž. Při poslední návštěvě jste mi na rovinu řekl i napsal do papírů,že mám být trpělivá a poctivě cvičit. Dělala jsem to opravdu poctivě od začátku,ale vy jste mi dal ještě větší motivaci. Rehabilitace,které jste mi napsal na srpen,jsem odevzdala ještě v den příjezdu od vás,ale jelikož rehab.sestra má momentálně dovolenou, mám přijít až 11.8.Ale nelenila jsem a hned v pondělí jsem si na Vaši radu zakoupila permanentku do fitka na měsíc na rotopéd,kam s manželem dennně chodíme na hodinu.Dojdu tam pěšky - snažím se chodit, procházky prodlužuji a i doma ještě víc cvičím než dříve. Ještě jednou moc děkuji za Váš skvělý přístup.Potíže,které jsem skutečně měla, postupně odeznívají. Přeji Vám hodně úspěchů pracovních i v osobním životě. Klečková Daniela
C
chadimova.a
Je to vynikající ortopéd, dobrý, citlivý a úžasný člověk s velmi lidským přístupem k člověku. Má vysokou kvalifikační úroveň. Pacienty o všem informuje, poučí a zároveň i vyslechne s klidným, usměvavým přístupem, což všichni ocení. Chci mu touto cestou moc a moc poděkovast. Je to lékař s velkým srdcem. Děkuji ...
Chadimová
A.Manáková
Chodim k p.doktorovi již delší dobu,jsem velmi spokojena s jeho přístupem k mé osobě.Byla jsem na operaci před rokem,před operací mne o všem informoval,poučil a to je to co každý člověk velmi ocení.Výborný operatér,vynikající člověk.V ORTESU péče o pacienty na vysoké ůrovni.Moc za vše děkuji.
Loni jsem v Orthesu podstoupila TEP levého kyčelního kloubu. Operoval mě Dr.Doruška,kterému tímto,i když až po roce vyslovuji svoji vděčnost.. Je úžasný lékař,citlivý a vnímavý člověk,kterých je ve zdravotnictví málo. Můj dík patří také celému kolektivu lékařů a sester za nevšední péči a obětavost, s jakou přistupují ke všem pacientům bez rozdílu. Je to něco,s čím se dnes člověk setkává vzácně.
Jana Krupová
Předcházející ortoped mě nevyšetřil,jen se ptal,co mě bolí,bez vyšetření píchl injekci.Přeobjednala jsem se proto k lékaři Dr Doruškovi,který mě vyslechl,vyšetřil a určil správnou diagnosu,určil léčbu.Díky jemu,lidskému přístupu,pochopení a hlavně určení spravné diagnosy se cítím lépe.Injekci u předch.lékaře bez vyšetření nemělo vůbec smysl,dodnes bych se trápila v bolestech.Proto Dr Doružkovi vyslovuji velký dík!!!!!!!CHválím!!!!!
Skvely lekar. Rozhybal mi "zmrzle rameno" - encapsulitida v zakroku v narkoze. Pruzne dokazal vmestnat muj zakrok do nabiteho operacniho planu. V ambulanci vse jasne komunikuje, nezene se zbrkle do operaci, ale pokud je treba, je skvely operater (pacientu ma opravdu hodne - obcas se dost ceka - sice dlouhe ale svedci o kvalite lekare ktery zustava i po ordinacnich hodinach).
Vynikajíci lékař a operáter.Byl jsem na operaci kyč.kloubu.A jsem maximálně spokojený.A za to moc děkuji.Operace byla provedena na klinice Orthes.Kde mají skvělý personal!!!!!Biolek Břetislav
Přidávám se s pochvalami, po negativní zkušenosti s ValMezskou chirurgickou ambulancí, velmi příjemý, pozitivní, vysvětlil vše (i obrázek mi ukázal). Velmi citlivý s proklientským přístupem, jen víc takových lidí do zdravotnictví.