Dobrý den, před několika lety jsem měla fixní kovová rovnátka. Bohužel byly sundány příliš brzo a z

4 Počet odpovědí:
před několika lety jsem měla fixní kovová rovnátka. Bohužel byly sundány příliš brzo a zuby se mi vrátily téměř do původní polohy. Mám překřížené přední jedničky jinak všechny ostatní jsou v pořádku (podle mě). Fixní rovnátka už znova nechci, tak se chci zeptat, jestli děláte i rovnátka na noc?
Moc krát děkuju!
MUDr. Michal Šedivec
Teplice
Dobrý den. Pan doktor Vám rád zodpoví dotazy osobně. Bohužel snímací rovnátka Váš problém s největší pravděpodobností nevyřeší. Po sejmutí fixních rovnátek je nutné nosit retenční desky nebo folie k udržení výsledku léčby, a to i několik měsíců až let. U některých pacientů je vhodné použít retainer, tenký drátek na vnitřní straně zubů, aby byl výsledek stabilní. Můžete se k nám objednat. Pan doktor s Vámi po vyšetření probere možnosti léčby ve Vašem konkrétním případě. Hezký den, Zuzana Šedivcová, manažer.

MDDr. Karolína Floryková
Vyškov
Dobrý den, snímací rovnátka mají bohužel omezené možnosti a přesný pohyb jednotlivých zubů bohužel neumějí. Nejvhodnější by byla osobní konzultace s lékařem, který Vám na základě vyšetření a situace v ústech nabídne možnosti léčby. V případě zájmu se prosím objednejte. Přeji krásný den, MDDr. Karolína Floryková
MUDr. Tomáš Hanzelka
Praha
Nezbývá, než potvrdit to, co již napsali kolegové přede mnou. Rovnátka na noc nepomohou. Máte-li na mysli rovnátka snímací, která se však nosí i přes den, rádi Vám poradíme. S pozdravem
Tomáš Hanzelka
lékař Olena Kirsh
Ortodontista, Zubař
Praha
Dobrý den,souhlasím s tím,co Vám již napsali kolegové.Nejvhodnější je osobní konzultace s lékařem.S pozdravem Dr.Olena Kirsh

• Vaše otázka bude publikována anonymně.
  • Vytvořte jednu jasně formulovanou otázku a buďte struční.
  • Otázku obdrží specialisté na tomto webu. Nikoliv pouze jeden konkrétní lékař.
  • Tato služba nenahrazuje konzultaci se zdravotníkem. Pokud máte potíže nebo akutní problém, navštivte svého lékaře nebo pohotovost.
  • Otázky týkající se konkrétního případu ani žádosti o druhé stanovisko nejsou povoleny.
  • Ze zdravotních důvodů nebudou zveřejněna žádná množství ani dávky léků.

Tato hodnota je příliš krátká. Měla by mít __LIMIT__ znaků nebo více.

Zvolte si odbornou specializaci lékařů, kterým chcete položit otázku
Použijeme ho k oznámení odpovědi. Nebude publikován online.