Hi, i would need an internist doctor. I live in Most and don't know Czech only english, russian and italian.
I Hope somebody can help ne, thank you în advance.
Tatiana
I Hope somebody can help ne, thank you în advance.
Tatiana
Hi Tatiana, we can speak English, but our site is located in Plzeň. It is very far from Most.
Sincerely Tomas
Sincerely Tomas
Hi Tatiana, we can speak English, Russian, we are from Libochovice. Sincerely Ivan
Obdobné otázky
- Dobry den, Chtela bych si nechat udelat keramicka rovnatka na obe celisti. Jaka je prosim orientacni cena? Dekuju
- Dobrý den, Dlouhodobě mám v krku pocit zahlenění,které mi vyvolává nauzeu a někdy i zvracení.též mám zvýšenou tvorbu slin,která už je dost obtěžující. Nevím si rady,na jakého specialistu se obrátit ke zjištění příčiny a léčby. Děkuji
- Dobrý den, můj problém začal od 22.12.2017 s jedním zubem, kde byl malý kaz, paní doktorka ho vyvrtala a vše bylo v pořádku. Jenže další problém se začal probouzet hned do týdne, kdy mě začal bolet zub vedle toho zaplombovaného zubu. Bolelo to tak, že jsem skončila na Silvestra na pohotovosti. Zub byl…
- Dobrý den, mám dotaz. Již asi půl roku trpím častými průjmy,nadýmáním a křečemi. Nikdy předtím jsem podobné potíže neměla a mohla jsem si dát vždy, co jsem chtěla a kolik jsem chtěla.Zkoušela jsem vypozorovat z jakého jídla by to mohlo být, a nejčastěji je to po nějakém mléčném výrobku,ALE NENÍ TO PRAVIDLEM.(Také…
- Dobrý den dceru bude letos 11 let a měla by mít fixní rovnatka.Máme názor dvou různých lékařů a jeden říká netrhat ,druhý zase opak.Mělo by již ven ještě 7 dětských zubů. Nevím tedy jak rozhodnout?Prosím o nějaké info které by mi trochu pomohlo děkuji SD.
- Dobrý den,chtěla bych se zeptat kolik stojí rovnátka na pevno
- Dobrý večer zjistili mi zánět loketniho nervu, jsem take po operaci karpalních tunery, pravá ruka je horší, z rukou mi vše padá, nic v rukou neudržim, ruce mám bez citu. V noci mám i křeče. prosím mužete mi poradit, postup lečení? Po případě který lekař by mi pomohl. Děkuji.
- Dobrý den,prosím vás,pořád mě píchá v kolenou,od ortopeda jsem dostala 2x prášky Ketonal,stejně nepomohly a na ultrazvuku nic nenašel,jen že mám o kousek posunutou chrupavku,na jednom koleni...mám zkusit jiného ortopeda,nebo jiné vyšetření?Děkuji
- Moje diagmoza G 544 Dekomp chronického lumboischiadického syndromu s kořenovou lézi L5 vlevo, lehkí motorický deficit L5ne zcela validně(akrárnš oslabení s podílemalgií), podstoupila jsem KLP, 3x rehabilitace za 10 měsíců 3x v nemocnici na infůzích , léky beru , nic nepomáhá, jakou léčbu doporučujete…
- Dobrý den, mám dotaz. Mám podezření na to že jsem těhotná. Jen mi jeste není 15, bude mi za 11 dni. Mam strach s tím zajít k lékaři. Poradite mi prosím?
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: