Dobrý den mám syna 3 a půl roku má problém ze stolici než chodil do školky tak chodil na záchod kakat a jak je ve školce tak pořád kaká do trenek a neřekne že chce jít na záchod takže perem 5 deně a trvá už to 1 měsíc děkuji
potíže s vyměšováním u dětí předškolního věku bývají poměrně časté. Pokud se situace ještě nezlepšila, tak určitě vyhledejte dětského psychologa pro rodičovskou konzultaci a proberte s ním, jak k situacích přistupujete. V těchto případech je lepší vyhledat odborníka hned na počátku než čekat do zhoršení.
Někdy se takto u dětí projevuje reakce na zátěž z docházky do školky, může to být přechodné období. Někdy potřebují více podpory, jinou domluvu s MŠ, změnu docházky.
S pozdravem,
Mgr. Lenka Brožková
S pozdravem,
Mgr. Lenka Brožková
Obdobné otázky
- Dobrý Večer . Jmenuji se Pavel a je mi 31 let. Nedávno se mi přihodil zvláštní záchvat ..., při sezení jsem se zvedl a zničeho nic přišla zvláštní shoda události ( sevření hrudníku ,bolest v zádech,vystřelování bolesti nalevo nad prsou u podpaží,cukání v pravé ruce , neschopnost se nadechnout , nával…
- Dobrý den, může otec vyžadovat přítomnost u výsledků ze sezení s psychologem u čtyřletého dítěte?Je s matkou rozveden. Je dítě u psychologa samo,aby nebylo ovlivnitelné v odpovědích matkou? Děkuji předem za odpověď.
- Beru Ospen 1,5 Miu na angínu a omylem jsem 2 dny brala místo 1 tablety po 6 hodinách tablety 2. Může to mít nějaké negativní dusledky? Jak pokračovat v dávkování?
- Zdravím, už půl roku řeším bolest v okolí levého třísla/spodní části levého bricha. Jde o to, že pokud udělám určitý druh pohybu, tak zničehonic to v těle začne bud škubat v dané oblasti břicha, anebo při zatnutí v oblasti třísel (např.skluz na míček na levou stranu po antuce) tak začne bolest v tříslech,…
- dobrý den, co by mohlo pomoci při bechtěrevově nemoci?
- Dobrý den, mám psychické problémy kvůli práci. Jsem telefonní operátor (zvedám hovory a vyřizuji požadavky zákazníků), ale poslední 2 měsíce to už vůbec nezvládám, většina zákazníků po mě jen křičí, nadává a v posledním měsíci mi i několik zákazníků vyhrožovalo .. do toho vedení po mě neustále šlape,…
- prosím o váš názor : už několik měsíců mi rotuje střídavě po těle bolest kloubů (zánět), bral jsem na to Biofenac 100 a občas Mabron Retard 100 ( tramadol), nyní mi praktický lékař po labor. testech předepsal antibiotika Cifloxinal 500, které údajně jediné mají být účinné na Yersiniové bakterie, na internetu…
- Můj partner má zhruba od dubna problém s doteky a to od každého člověka. Když se ho prý někdo dotkne, cítí ten dotyk ještě různě dlouhou dobu poté, má pocity brnění a je mu to velmi nepříjemné. Dříve to nepociťoval. Jaký by mohl být důvod?
- Zdravím. Mám doma zapomenutý potravinový doplněk MAGNOSOLV,použitelný do 04.2017.Obal je neporušený,Chci se zeptat,jestli je možné jej ještě použít? Děkuji.
- Jde na preventivní prohlídce u doktora zjistit konzumace hhc?
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: