Dobrý Večer . Jmenuji se Pavel a je mi 31 let. Nedávno se mi přihodil zvláštní záchvat ..., při sezení jsem se zvedl a zničeho nic přišla zvláštní shoda události ( sevření hrudníku ,bolest v zádech,vystřelování bolesti nalevo nad prsou u podpaží,cukání v pravé ruce , neschopnost se nadechnout , nával horka , zima , zrychlený srdeční tep ..) . Po záchvatu jsem najednou nemel v puse žádné sliny a začalo mě neuvěřitelně palet dole v podbřišku. Mohl bych se zeptat co se mi přihodilo ? Děkuji za odpověď
Dobrý den, mohlo se jednat o panickou ataku, tedy záchvat úzkosti se somatizací do těla. jde o formu úzkostné poruchy.