Dotazy od pacientů (37)

• Minulý čtvrtek mi paní doktorka dávala korunku na sedmičku. Zub mě od té doby bolí a zhoršuje se to.

Minulý čtvrtek mi paní doktorka dávala korunku na sedmičku. Zub mě od té doby bolí a zhoršuje se to. Čím to může být a co mám dělat? Děkuji!

Dr. Volodymyr Kachmar

Dobrý den, tadý mohou být ruzné varianty. Ale nejspiš, bolest vznika protože preparace byla blizko kořenového kanalků. A to ho rozdraždilo. Je moc důležitě to zkontrolovat, totiž mužete se to rozjet…

mám 3 roky starou plombu, prosím o cenu nové plomby a jaké jsou druhy plomb, a co platí pojišťovna 211. Děkuji

Dr. Volodymyr Kachmar

Dobrý den, složite řict cenu. Protože, hodně zaleží jak mate to velký, jak blizko do kořenového kalaků se nachazi kaz. Což znamena že byste potřebovala vložku s vapnikem. Ale běžně, cena na fotokompozitní…

• Dobrý den, od 23.2.2018 mám napuchnute pravé lico. Udělal se mi Vacek, který neskutečně bolel. Propi

Dobrý den, od 23.2.2018 mám napuchnute pravé lico. Udělal se mi Vacek, který neskutečně bolel. Propichla jsem ho vydezinfikovanou jehlou. Ale líc mám napuchly doteď. Včera jsem byla u zubaře. Jenže ten má záskok, protože je na dlouhodobé nemocenské. Mám ze zubařů panický strach. A zubařka, která…

Dr. Volodymyr Kachmar

Dobrý den, jestli to mate otekli tak to znamena že mate 100% zánět. A je třeba to okamžitě řešit. Objednejte se na konzultace, všechno rad vám výsvetlím.

Dobrý den
    Našel by se tu dentista ktery by mě a manželku vzal do své péče? Nejlepe Pardubicky kraj a Hradec Kralove
    Děkuji ondra

Dr. Volodymyr Kachmar

Dobrý den, mužu vám nabidnout Prahu, u mně. Je to trošku dal, ale budete to mít 100% kvalitní a bezbolestlivý.

• Dobrý den. Je mi 30 a Mám panickou hrůzu ze zubaře ale už je to neodkladné. Ze sedmi zubů mi zbyly j

Dobrý den. Je mi 30 a Mám panickou hrůzu ze zubaře ale už je to neodkladné. Ze sedmi zubů mi zbyly jen kořeny, a zbytek jsou černé... Nemám na to omluvu ale potřebuji s tím nutne něco dělat... Peníze nejsou problém ale ze mě lije pot hned co vejdu do ordinace.. Moc bych ocenil profesionální přístup..…

Dr. Volodymyr Kachmar

Dobrý den, rado vám pomužu s dělaním hezkého, nového úsměvu. Podivejte se na mou stranku, na moje prace. A mužete se objednat na vstupní výšetřeni, probereme s vámi vašou situace, a varianty řešeni.

• Dobrý den chtěl bych se zeptat jde vytrhnout bolestivý zub bezbolestné bojím se bolesti zubů ( vrtán

Dobrý den chtěl bych se zeptat jde vytrhnout bolestivý zub bezbolestné bojím se bolesti zubů ( vrtání a trhání ) prosím o rychlou odpověď a ke kterému zubaři bych mohl jít

Dr. Volodymyr Kachmar

Dobrý den, rado vám pomužu s vytrhnoutím vašého zubku. Bolet nic nebude, a to slibují. Mame kvalitní anestetikum, při kterem níc neucitite.

• Dobrý den, mám problém se zuby. Když jsem byl mladší, kašlal jsem na čištění zubů apod. Teď už to al

Dobrý den, mám problém se zuby. Když jsem byl mladší, kašlal jsem na čištění zubů apod. Teď už to ale nedoženu. Taky mi v tom asi nepomůže můj zubař. Chci se zeptat, dá se někde udělat zákrok, ať už pod celkovou anestezii nebo aby to bylo bezbolestné, kde mi spraví zuby? Jedná se asi o 8 zubů.…

Dr. Volodymyr Kachmar

Dobrý den, vždy dělame jakykoliv citlivý zákrok s anestezii. Jestli byste oprvdu potřeboval dalo by se to řešit i s celkovou. Ale jak ukazuje praxe, posle první návštěvy, naší pacienty spí u nás…

Dobrý den můžu se zeptat jestly máte volný jestly berete děti mám to kousek od vás děkuji

Dr. Volodymyr Kachmar

Dobrý den, ano bereme. Mužete se objednat po telefonu.

dobry den, maji mi trhat zlomene a spatne zuby a pak davat mustek.
    tim ze mam z toho hruzu a zubari nejsou mi kamaradi,tak se ptam jestli to jde udelat bezbolestne v nejake narkoze a najednou??? moc dekuji za odpoved

Dr. Volodymyr Kachmar

Dobrý den, extrakce zebu vždy se proved v lokalní anestezii. Což znamena že nic citit nebudete! Co se tyče můstku, v době co se on bude dělat, ja vám můžu zhotovit provizorní, abyste nechodil bez…

• Dobrý den.Již velice dlouhou dobu sháním zubního lékaře a bez výsledku.Byla jsem dlouho v zahraničí

Dobrý den.Již velice dlouhou dobu sháním zubního lékaře a bez výsledku.Byla jsem dlouho v zahraničí a to způsobilo problémy.Proto se i vás ptám jestli by jste mě nepřijali jelikož pomalu,ale jistě spěji k tomu,že se už nenajím!Pomozte mi

Dr. Volodymyr Kachmar

Dobrý den, rad vám pomohu. Mužete se objednat, úrčitě budete spokojená.

• Již mám indikováno, že poslední zuby je nutné vytrnout. Potřebovala bych vědět kolik bude extrakce s

Již mám indikováno, že poslední zuby je nutné vytrnout. Potřebovala bych vědět kolik bude extrakce stát (pojištnecVZP). Lze vytrhnout vše najednou (horní 5 korunek,1kořen, dolní 3 korunky, 4 zuby,1 kořen)? Jsem nyní ve velmi těžké osobní situaci,po 34 letech těžké nemoci mi zemřel manžel, o kterého…

Dr. Volodymyr Kachmar

Vžy lepší je tě zuby zachranit, jestli je to možné. Vytrhnout vždy stihnete. Já mám vic konzervační přistup. Co v vašem připadě opravdu je třeba trhat, je možne řict jenom na prohlidce. Mužete…

• Dobrý den mám problém zo zubami lepšie povedané mala som nehodu a vybila som si predné zuby a mam st

Dobrý den mám problém zo zubami lepšie povedané mala som nehodu a vybila som si predné zuby a mam strach ísť k zubárovi neviem čo mám robiť :-(

Dr. Volodymyr Kachmar

Dobrý den, mám dobré zkušenisti prace s estetikou na předních zubkach. Mužete se podivat na mém profilu. Rad s tím vám pomohu.

Dobrý den.
    Je u vás vstupní a preventivní vyšetření na pojištovnu a máte smlouvu s VZP?
    Předem děkuji za odpověd.
    S pozdravem

Dr. Volodymyr Kachmar

Dobrý den, ano mame vstupni a preventivní vyšetření. Taký udělaame vám Panoramarický rtg. A spolu s vámi ohodnotime ho s vámi. Abyste sam viděl vše možné problemy. Potom sestavíme vám lečební plán,…

Dobrý den
    Prosím vás, mam otázku ohledně zdravotních rizik spojenych s amalgamovou plombou Na internetu lze dohledat naprosto protichudné informace Jak to tedy je dle Vašeho názoru? Děkuji mnohokrát za odpověď

Dr. Volodymyr Kachmar

Dobrý den, takové věci nemají zaležet od nazoru jednotlivých lekařů. Podle výsledku WHO (World Health Organization) amalgam je přičinou vzniku sklerozy u člověka a taký působi na onemocnění ledvin.…

• 1. Mám zubní můstek a z jednoho zubu se mi odlepila sklovina a zůstal pod ní tmavý kov můstku. Moje

1. Mám zubní můstek a z jednoho zubu se mi odlepila sklovina a zůstal pod ní tmavý kov můstku. Moje zubní lékařka vyplnila vzniklou mezeru, ale po 4 měsících se mi opět odlepila. Je možno opravit jinak a třeba i u Vás? Jaká bude cena opravy?
    2. Mám obnažený krček zubu. Moje zubní lékařka…

Dr. Volodymyr Kachmar

Můstek bohužel se neda normalní opravit. Protože, je třeba lepit keramiku do kovu v laboratoře. A co se týče krčků, tak aby se plombička dřela je třeba ji davat na suchý zub. A proto já použiavam…

• Dobrý den. Mám hrozný strach ze zubaře. Ale ráda bych konečně strach překonala. Chci se zeptat,jestl

Dobrý den. Mám hrozný strach ze zubaře. Ale ráda bych konečně strach překonala. Chci se zeptat,jestli je na Berounsku zubař,který mi dá zuby dohromady a pochopí můj hrozný strach.

Dr. Volodymyr Kachmar

U nás pacienty atraca překonavají. Častej spí. Mužete se objednat na prohlidku.

• Dobry den , potrebuji udelat crown lenghtening na zubu 18 a 31 . Kolik by to stalo ? Jsem pojistena

Dobry den , potrebuji udelat crown lenghtening na zubu 18 a 31 . Kolik by to stalo ? Jsem pojistena u VZP .

Dr. Volodymyr Kachmar

Dobrý den, jestli jsem vás pochopil zpravně na 18 zubu potřebujete seřiznout sliznice nad korůnkoou. A na 31 akurat crown lenghtening. Ohledně cen je těžko řict, vše zaleži od situace. Ale já mam…

Často kladené dotazy