Dotazy od pacientů (11)

• Dobrý den, mám takový menší problém. V roce 2018 jsem měla autonehodu. Od té doby mám na nose bouli

Dobrý den, mám takový menší problém. V roce 2018 jsem měla autonehodu. Od té doby mám na nose bouli (přesněji na pravé straně (levá je v pořádku) která mě na dotek velmi bolí, nemohu nosit brýle. Chtěla bych se zeptat na přibližnou cenu rhinoplastiky. Předem děkuji

MUDr. Tomáš Kempný

Dobrý den, cca 40 tis, nicméně konzultavˇce předem je nutná. Na Klinice Medicent. Dr. T. Kempny

Dobrý den.
    Už od svého mládí sním o plastické operaci nosu. Teď, když už mám " vypiplané" tři děti, bych si na tento sen chtěla sáhnout.
    Ale mám strašný strach nechat je doma a jít dobrovolně pod nůž " jen kvůli parádě ". Ta zodpovědnost.....
    Prosím,…

MUDr. Tomáš Kempný

Jak je uvedeno výše, jen bych doplnil, délka operace je cca 1,5 hodiny. dr.t.kempny

• Dobry vecer chodim k ortopedovi s bolestmi zad mam velke prsa a pan doktor se zminil o operaci prsou

Dobry vecer chodim k ortopedovi s bolestmi zad mam velke prsa a pan doktor se zminil o operaci prsou na zmenseni chtela bych se zeptat co takova operace obnasi a jak probiha a zda to neboli dekuji za odpoved s pozdravem

MUDr. Tomáš Kempný

Dobry den, všemu předchází konzultace, v Ostravě na Klinice Medicent, Na čtvrti 22 nebo v Kojetině. V den příchodu na kliniku operace, hospitalizace jednu noc, kontrola za 10- 14 dni, stehy jsou…

• Dobry vecer mela bych zajem o zmenseni bricha asi se jedna o liposukci a zajimalo by me kolik by me

Dobry vecer mela bych zajem o zmenseni bricha asi se jedna o liposukci a zajimalo by me kolik by me tento zakrok vysel aspon priblizne dekuji za odpoved Radka

MUDr. Tomáš Kempný

Dobry den, orientačně 25 tis, nicméně vše je nutno orobrat na konzultaci na Klinice Medicent v Ostravě. Pěkný den přeje dr.t.kempný

• Dobrý den, ve středu to bylo sedm dní co jsem podstoupila abdominoplastiku, stále mi něco teče z pup

Dobrý den, ve středu to bylo sedm dní co jsem podstoupila abdominoplastiku, stále mi něco teče z pupíku, prosím poradíte co s tím? Děkuji

nejlépe kontaktujte operatéra.
    dr.t.kempny

• Dobrý den. Je mi 60 let a mám zájem o lifting obličeje. Mám ale zvýšené IgA v krvi a málo bílých krv

Dobrý den. Je mi 60 let a mám zájem o lifting obličeje. Mám ale zvýšené IgA v krvi a málo bílých krvinek. Má tohle vliv na takový zákrok?

MUDr. Tomáš Kempný

Dobrý den, konzultace u všech zákroků je nutná, na Klinice Medicent v Ostravě Vám mohu tuto nabídnout,

Dobrý den.

Před nekolika lety jsem měl úraz na horním rtu a dusledkem toho mi vznikla jizva, ktera me tahne.
    Prosim co delat aby mě jizva natáhla, nepichala a byla estetičtější.
    Děkuji za odpověď.

MUDr. Tomáš Kempný

Dobrý den, kontrola a ev. Z plastika dle nálezu. t.kempny

chtel bych se zeptat či je nějaká možnost o upravu bolce ( ucha ) . V detcve jsem měl menší nehodu a chybí mi kousek z pravého bolce. Jak kdyby to měl vykouslí.( horná čast )
    A rovnou upravit obě ucha aby byly stejné. Existuje nejaký zákrok a aby nebyl vidět zákrok?

MUDr. Tomáš Kempný

Na konzuktaci ji vse mozno probrat.vt.kempny

Dobrý den p. doktore,
    chtěla bych v Ostravě podstoupit labioplastiku a vzhledem k Vašemu vytížení vím, že u Vás to nebude možné, proto mám dotaz, kterého lékaře byste mi na tento zákrok doporučil. Děkuji za pomoc

MUDr. Tomáš Kempný

Dobrý den.... pokud máte zájem, kontaktujte mne přímo na mail tomas.kempny@gmail.com děkuji

• Plastická operace - gynekomastie

rád bych se informoval ohledně možnosti korekce gynekomastie v oblasti Ostravy. Je mi 21 let, muž a jsem sportovní postavy, v oblasti prsou tedy nemám žádný přebytečný tuk - pouze jsem byl diagnostikován s lehkou gynekomastií (zvětšené mléčné žlázy) a mám tudíž nepříjemně…

MUDr. Tomáš Kempný

Dobrý den, je nutno se vidět nejprve na konzultaci. Tuto Vám mohu nabídnout na Klinice Medicent Na čtvrti 22, Ostrava Hrabůvka.

• plastika bricha

dobry den chtela bych se zeptat jsem po3 cisaragach a mam nejak zvadly bricho kolik by prosim stala plastika bricha dekuji

Dobrý den paní XX,
    přibližná cena zákroku je 38-45 tis, nicméně je ntno se vidět na konzultaci a vše probrat, jen mailikem to moc nejde, kdyžtak minimálně pošlete foto, nemohu vložit mail,…