Dobrý den, chtel bych se zeptat či je nějaká možnost o upravu bolce ( ucha ) . V detcve jsem měl m
chtel bych se zeptat či je nějaká možnost o upravu bolce ( ucha ) . V detcve jsem měl menší nehodu a chybí mi kousek z pravého bolce. Jak kdyby to měl vykouslí.( horná čast )
A rovnou upravit obě ucha aby byly stejné. Existuje nejaký zákrok a aby nebyl vidět zákrok?
děkuji předem za odpovět.
děkuji předem za odpovět.
Dobrý den. Vyhledejte pracoviště plastické a rekonstrukční chirurgie ve státním sektoru.
Možnost by určitě existovala, ale bez osobní konzultace s vámi a aniž bych viděl stav vašeho ucha, se nedá rozhodnout, jaký zákrok by se prováděl a jestli by měl pro vás cenu. Jestli vám něco přinese můžete rozhodnout jen vy sám.
Na konzuktaci ji vse mozno probrat.vt.kempny
Dobry den. K posouzeni operacniho vykonu je nutna osobni konzultace.
Obdobné otázky
- Dobrý den, dcera 4 roky bez problémů chodila do školky bez stýskání či pláče. Velmi společenská. To vše se změnilo cca před 14 dny kdy navštívila kroužek tance na kterém byla sama, což by dříve bez problému zvládla.(tam pláč).Od té doby se tyto stavy pláče a stesků po mamince zhoršují. Začala plakat…
- Dobrý den. Jsem krátce po úrazu kolene na lyžích, poranění předního křížového vazu. Prosím o radu, kde bych si mohla nechat operovat koleno s využitím metody Internal Brace (vnitřní ortéza) a za jak dlouho po zákroku se může koleno začít ohýbat a zatěžovat. Děkuji Lucie
- Dobrý den. Když se milujeme z manželkou tak moc rychle mám vyvrcholení. Nevím co mám dělat ať mám nějakou výdrž.
- Dobrý den, má dcera, v květnu jí budou 3 roky, je pořád nemocná, v říjnu minulého roku nastoupila do jeslí, od prosince má skoro pořád kašel, vůbec se mi to nelíbí a naše paní doktorka tvrdí, že je to jeslema, ale i když teď delší dobu do jeslí nechodí, situace je stejná. Předem moc děkuji za odpověď
- Dobrý den, mám cca 6 let po operaci menisku a křížových vazů resp odebrání zadních křížových vazů. Hned po operaci mi bylo řečeno, že v následujících letech mám podstouput plastiku zadních křížových vazů. S kolenem jsem do nedávna sportoval, více méně bez problémů, hrál jsem malou kopanou s tím, že…
- dobry den po sexu mne boli uzdička a kolem močove trubyce se udělala světlejší skvrna nebolí nesvědí jen je světlejši než žalud
- Dobrý večer moje jméno je Aleš mám navázat prosbu sem z jistil že sem gay a trápím se ne dokážu to v sobě přijmut dětství sem byl sexuální zneužití potřebuji radu zažil sem si tam šikanu kam se mám obrátit sem na tom čím dál hůře prosím o moc děkuji pozdravem ales
- Dobrý den , už 3 roky mě trápí kopřivka , kožní lékař mi předepisuje postupně různé druhy antihistaminik a nic nezabírá . Mívám období kdy mám pár pupínků a taky období kdy jsem osypana celá jako právě teď . Pro mého kožního lékaře už je jediná možnost kortikoidy což jsem odmítla . Je možná ještě nějaký…
- Dobrý den, Je mi 17 let a byla mi psychiatričkou diagnostikovaná úzkostná porucha. Začalo to strachem z nemocí a paní psychiatrička mi před rokem předepsala antidepresiva, která se berou od 18 let a podle letáku můžou deprese i zhoršit a způsobit jiné zdravotní komplikace. Takže jsem se bála je začít…
- Dobrý den, chtela bych si nechat zmenšit nos, ale nevím kdo se tím specializuje, všude tu vidím jen názory pacientů na zmenšení nebo zvětšení prsou a kolik by to stálo, chtěla bych to podstoupit co nejdříve do začátku prazdnin.
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: