Dobrý den, Je mi 17 let a byla mi psychiatričkou diagnostikovaná úzkostná porucha. Začalo to strach
Je mi 17 let a byla mi psychiatričkou diagnostikovaná úzkostná porucha. Začalo to strachem z nemocí a paní psychiatrička mi před rokem předepsala antidepresiva, která se berou od 18 let a podle letáku můžou deprese i zhoršit a způsobit jiné zdravotní komplikace. Takže jsem se bála je začít brát a k psychiatričce už nikdy nešla. Ten rok jsem prochodila, ale teď je mi zase o dost hůře.
Mám nekončící úzkostné stavy, strach, pocit beznaděje, pocit, že by všem bylo beze mě lépe. Je mi na zvracení, někdy ani nespím, je mi mizerně nedá se to moc popsat. Nekteré sny jsou lepší a některé horší. Snažím se meditovat, jíst zdravě, malovat a další věci, ale vše má pozitivní efekt jen na půl hodiny.
Mám obavy si někam zajít, protože nevím kdo a jestli mi vůbec pomůže. Nevím, jak z toho ven.
Dobrý den, bohužel bereme pacienty až od 18 let.
Dobry den, některá antidepresiva se podávají i dětem od 6 ti let, např. Zoloft. Doplňuji v těle látky, které samo není schopno tvořit, je to jako brát hormony při snížené funkci štít. žlázy . Bylo by tedy dobře opět medikaci užívat, pokud příznaky trvají .
Obdobné otázky
- Dobrý den, chtela bych si nechat zmenšit nos, ale nevím kdo se tím specializuje, všude tu vidím jen názory pacientů na zmenšení nebo zvětšení prsou a kolik by to stálo, chtěla bych to podstoupit co nejdříve do začátku prazdnin.
- Dobrý den, Mám dotaz mě se zpozdila menstruace už je to 5 dní co jsem to nedostala. Když jsem spala s přítelem včera, tak mě bolelo v břichu a i v podbříšku a začala jsem krvácet. Myslela jsem si že mi začala menstruace, ale když jsem se ráno probudila nekrvácela jsem...prostě žádná menstruace...Prosím…
- Dobrý den, uz pres rok chodim k.jistemu panu doktorovi ze stejnym problemem a tim je ze neustale.krvacim , nemam tady zadny menstruacni cyklus. Menstruaci mam neustale na den treba zmizí a potom opet pokracuje . Muj doktor mi rekl ze na vyšetření jsem mlada a tak me nikam neposlal , stale to resis jen…
- Dobry den, mam dlouhodoby problem se zarustajicimi nehty na nohou - palce. Je v s timto problemem dobre kontaktovat dermatologa/dermatolozku? Dekuji za odpoved. Boris
- Dobry den, dlouhodobe me trapi problem se zarustajicimi nehty na palcich u nohou. Rad bych se zeptal, jestli je s timto problemem nejlepsi navstivit dermatologa/dermatolozku. Dekuji za radu. Boris
- Dobrý den, před 5 lety jsem žila v psychickém teroru. Otec pil, bil matku, dělal hodně scény, byl agresivní, psychicky nás týral, občas i chytl tak, aby nás to bolelo. Nyní s ním již skoro čtvrtým rokem nežiji. Navštěvovala jsem ho na víked jednou za dva týdny, postupně jsem to však začala ubírat a…
- Dobrej mam nateklu hubu a boli me to ale nemam zubare mohl byste mi to bytrhnout
- Potrebuji lekarske potvrzeni ve kterem bude Jake meli me deti posledni ockovani .chtela bych vedet co k tomu potrebuji.
- Dobrý den. Mám sníženou fci štítné žlázy. TSH před týdnem 7,400 nyní 5.060. Bolí mě krk a někdy slabé hlava. Krk bolí zejména,když se mi do něj nahrne krev. Může to být štítnou žlázou? Nebo se spíše obávat refluxu? Bolelo mě asi 3 dny na hrudi. Ale už je to dobré. Mela jsem i kyselo v puse. Hůř se mi…
- Sociálka o všem ví, vše je tam nahlášeno co se děje, úřad má svou psycholožku a s tou chlapec absolutně nespolupracuje. Vůbec neví jak na něho. Bude těžké sehnat lékaře, který k němu cestu najde.Kluk žije pouze internetem,hraním her kde teče krev atd....na vše odpovídá NEVÍM....
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: