Dotazy od pacientů (18)
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

Dobrý den, vstupní prohlídka je hrazena pojišťovnou, pokud s ní máme smlouvu. Plombu si již hradí pacient sám.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

Dobrý den, ano bereme nové pacienty. Pokud máme smlouvu s Vaší pojišťovnou, tak vstupní prohlídka je zdarma. Ostatní výkony si pacient hradí sám, v případě dalších dotazů, popř objednání - se obraťte... Více
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

Ano přijímáme nové pacienty, pokud máte zájem, kontaktujte nás na tel čísle : 601 224 824 a rádi Vás objednáme. Hezký den
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

Dobrý den, pokud máte pojišťovnu s kterou máme smlouvu, prohlídku hradí pojištovna a je tedy zdarma. Hezký den
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

Dobrý den, chtěla jsem Vám jen napsat, že sídlíme v Praze a ne v Mladé Boleslavi. Jinak není problém se u nás objednat. Hezký den

Dobrý den, podle rozsahu výplně 1200-1600 Kč. Hezký den
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

Dobrý den, není problém, zavolejte na náš tel a my Vás rádi objednáme. Hezký den
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

Dobrý den, ano můžete se k objednat zde přes známého lékaře nebo na našich webových stránkách -stomatologie Ječná- najdete i tel číslo. Hezký den
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

Dobrý den, pokud máte VZP, tak je vstupní prohlídka zdarma. Hezký den
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

Dobrý den, smlouvu s OZP nemáme, hradíte si vstupní prohlídku sám, ale přihlásit se můžete. Hezký den
Často kladené dotazy
vstupni prohlidka a dale
Dobrý den. Pokud jste pojištěncem zdravotní pojišťovny, se kterou nemám smlouvu,…