Vstupní prohlídka
Dobrý den, jsem objednaná na první prohlídku a chtěla jsem se zeptat kolik stojí vstupní vyšetření ? Děkuji za odpověď.
Dobrý den, pokud máte pojišťovnu s kterou máme smlouvu, prohlídku hradí pojištovna a je tedy zdarma. Hezký den
Obdobné otázky
- Dobrý den, před pár dny se mi přímo u výstupu řitního otvoru objevil malý kožní výrůstek, který se barvou nijak neodlišuje od okolí. Sám o sobě mě nebolí a necítím ho ani při vyprazdňování. Když si na něj ale sáhnu, tak mě trochu tlačí. Před pár měsíci jsem měla také problém s trhlinou řitního otvoru,…
- Dobrý den, aktivně sportuji-fitness, jogging,..a asi v srpnu jsem si pochroumala pod levým kolenem něco. od té doby nemůžu pokrčit koleno a vydržet v nějaké poloze delší dobu - pak křeč a bolest při zpětném natažení. Sport mohu nadále dělat,ale poté bolesti. Zkoušela jsem masáž, krémy a nic. JE již…
- Dobrý den, v okolí nově nasazené korunky mi zčernala dáseň a zdá se mi, že se to rozšiřuje. Je to normální? Je to nějaká forma otlaku?
- Dobrý den, jak často doporučujete návštěvu dentální hygieny? Někde doporučují co 3 měsíce, jiná pracoviště 1x za rok. To je docela velký rozptyl. Jaký je Váš názor? Děkuji.
- Dobry den, mam 33 rokov a znacne viditelne starecke skrvny v oblasti pod prsiami a na bruchu. Je mozne ich odstranit inym sposobom ako dusikom ? Niektore su trosku vypukle a sa odlupuju. Dakujem pekne za radu Zuzana
- 8dní po laparoskopické operaci tříselné kýly muže byt klidný sexuální styk s manželkou ???
- Dobrý den, mám akutní problém se seboreou v obličeji. Již jsem zde dotaz zadávala, bohužel se asi neuložil. Je možné se k Vám dostavit co nejdříve? Děkuji, Adéla Strnadová
- Dobrý den paní doktorko, trpím seboreou v obličeji (šupinky, červené fleky, svědění). Aktuálně mažu krémem Sensibio DS+ od Biodermy, 1x týdně dám Nizoral šampon na 5 minut, odličuji se micelárkou Sensiobio H2O také od Biodermy. Nic nepomáhá a kortikoidy nechci. Je možné se k Vám co nejdříve objednat…
- Dobrý den, rád bych se zeptal na možnost objednání? Potřeboval bych zkontrolovat znaménka v obličeji (jedno často poraněno při holení). Nikdy jsem na dermatologii nechodil. Termínu se přizpůsobím. Děkuji S pozdravem Jiří Zdražil