Co u vas hradi pojistovna?
prosím o informaci, do jaké míry je mi u Vás platné zdravotní pojištění (111), co se týče ošetření zubního kazu, kamene, případně lokální anestezie? Děkuji.
Dobrý den, VZP hradí prevence, OPG snímek, malé snímky,dále potom lokální anestezii a extrakce. Vše ostatní si již pacient hradí sám. Hezký den
Obdobné otázky
- Dobrý den, v poslední době pociťuji praskání ve velké části kostí a kloubů. Jak v krční páteři, tak v ramenních kloubech i jinde.V noci mám občas i bolesti v ramenou.Taktéž mi hodně tuhnou svaly, i když pravidelně cvičím. Řekla bych, že čím více chodím, tím je to horší. Chtěla bych se Vás zeptat, zda…
- Dobrý den pane doktore Ljubčenko, Před 7 lety jsem měla pád z koně na rameno a žádné bolesti se mi nedostavily, prní příznaky jsem pocítila před 3 lety. Začala jsem chodit do fitka a nevím jak, ale tím to začalo. Nyní mi křuoe v rameni a v lokti, při točení ramene vzad nemám takový rozsah jako u druhé…
- Dobrý den paní doktorko, mám 4letou dceru a máme velký problém se začleněním se ve školce.mala je ze školky úplně ve stresu, v noci se mi několikrát vzbudí a ptá se mě,jestli nepůjde do školky,ráno ještě než vyjdeme z bytu tak zvraci,ve školce také, pak tam nechce ani jist. Loňský rok také probrecela…
- Dobrý den paní doktorko Páralová, jsem Lenka Phanová( Vietnamka), je mi 43 let. Mám problém kožní, mám pigment na tváře už 8 let, namazala nějaký krém, ale nepomoha nic. Můžete mi s tím něco pomoc ? Čekám na odpovědi od vás. Děkuji vám a příjemný večer. Lenka P.
- dobry den chtel bychse zeptat jake matena odolene vode ordinacni hodiny dekuji vam
- Je mě 57 roků a po tatínkovi jsem zdědila výrazné vrásky.Máte metodu,která by mě pomohla vrásky odstranit,nebo aspon částečně.Děkuji za odpověd jak v kladném případě dále postupovat.Děkuji Marie
- Dobrý den.Je mě 57roků a po tatínkovi jsem zdědila výrazné vrásky.Různé mastičky mě nepomáhají.Máte s tímto problémem zkušenost a je možnost u Vás nějakou metodou vrásky zmenšit,či odstranit? Děkuji za odpověd,jestli je nějaké rozumné řešení. Děkuji Marie
- Dobrý den, pane Dušečkin, jsem u Vás vedený v kartotéce. Budete mě mít uloženého jako "Jan Donátek". Chtěl bych se domluvit na výměně amalgánových plomb za bílé fotokompozitní. To je možné, že? Mohli bychom se domluvit na nějakých návštěvách v příštím měsíci a postupně bychom je předělali? Můžete…
- Dobrý deň, chcela by som sa objednať na kontrolu materinského znamienka, myslím že rastie, a asi by som si ho nechala odstrániť. Ako by som sa mohla objednať v prípade že sa nedovolám a kalendár nie je k dispozícii? Ďakujem vopred za odpoveď. Frágnerová Katarína
- Dobrý den, paní doktorko, chtěla bych se zeptat, zda se u Vás platí za služby i v případě příchodu s doporučením od praktického lékaře. Předem děkuji za odpověď