Dotazy od pacientů (4)

mám dlouhodobý problém s pohlavním stykem (déle než 2 roky). Předtím bylo vše v pořádku, poté jsem cca rok neměla žádného partnera a pak se objevily komplikace. Pohlavní styk nebyl možný, protože to opravdu hodně bolelo i při dráždění jedním prstem. Svaly u vchodu jsou stažené…

chce to setkání ftf

jsem již plnoletá a stále jsem nebyla ani na jedné prohlídce. Je nutné tam chodit pokud nemám problémy? A jinak bych se chtěla zeptat zda berete nové pacienty? Děkuji

ano nové pacientky přijímáme

• Zdravim chci se zeptat jestli moc vadi ze jsem si vzala včera (pondělí) kolem 16:00 hodin prasek jak

Zdravim chci se zeptat jestli moc vadi ze jsem si vzala včera (pondělí) kolem 16:00 hodin prasek jako vždy a další hned chvilku po pulnoci jako za úterý jsem si to uvědomila až po chvili a beru ji už dost dlouho a jestli se musíme nějak s přítelem omezovat dekuji

MUDr. Jana Hlaváčková

je velmi nepravděpodobné,že by antikoncepce selhala,ale pro jistotu na7dní používejte bariérovou antikoncepci,čili kondom

• Dobrý den , chtěla bych se zeptat jsem ještě panna a půjdu si předepsat antikoncepci a chtěla bych s

Dobrý den , chtěla bych se zeptat jsem ještě panna a půjdu si předepsat antikoncepci a chtěla bych se zeptat jestli mě budou vyšetřovat jen hmatem jako ultrazvukem a nebo i preventivně že mě budou prohledávat
    Děkuji předem za odpověď

MUDr. Jana Hlaváčková

nebudete nijak vyšetřována,aby vás to bolelo a aby došlo k poranění v oblasti panenské blány

Často kladené dotazy