Dotazy od pacientů (4)
Dobrý den, mám dlouhodobý problém s pohlavním stykem (déle než 2 roky). Předtím bylo vše v pořádku,
mám dlouhodobý problém s pohlavním stykem (déle než 2 roky). Předtím bylo vše v pořádku, poté jsem cca rok neměla žádného partnera a pak se objevily komplikace. Pohlavní styk nebyl možný, protože to opravdu hodně bolelo i při dráždění jedním prstem. Svaly u vchodu jsou stažené a nechtějí povolit, přitom se nejedná o žádný vynucovaný styk a uvnitř to jakoby pálí. Po delším dráždění, kdy jsme se snažili svaly uvolnit alespoň na průchod dvou prstů se pocit akorát zhoršil (pálení bych přirovnala k pálení svalů po namáhavějším sportu). Také vyšetření u gynekologa bývají bolestivá, pan doktor už si neví rady. Byla mi přeléčena kvasinková infekce, která na to ale neměla žádný vliv, testy jsou teď v pořádku, žádná jiná nemoc nebo infekce zjištěna nebyla. Byl mi předepsán Bepanthen, který měl při masírování svaly povolit, ale po dvou měsících stále ani malý výsledek. Pan doktor také zvažoval návštěvu psychiatra nebo plastickou operaci, ale té by se raději vyhnul. Kamarádka zase radila návštěvu venerologa i s partnerem, ale vzhledem k tomu, že problém byl už při našem prvním pokusu, takže musel být i nějakou dobu předtím, si nejsem jistá, zda by to pomohlo.
Omlouvám se, za tak dlouhý popis a předem děkuji za odpověď.ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
chce to setkání ftf
Dobrý den, jsem již plnoletá a stále jsem nebyla ani na jedné prohlídce. Je nutné tam chodit pokud
jsem již plnoletá a stále jsem nebyla ani na jedné prohlídce. Je nutné tam chodit pokud nemám problémy? A jinak bych se chtěla zeptat zda berete nové pacienty? DěkujiODPOVĚĎ LÉKAŘE:
ano nové pacientky přijímáme
Zdravim chci se zeptat jestli moc vadi ze jsem si vzala včera (pondělí) kolem 16:00 hodin prasek jako vždy a další hned chvilku po pulnoci jako za úterý jsem si to uvědomila až po chvili a beru ji už dost dlouho a jestli se musíme nějak s přítelem omezovat dekuji
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
je velmi nepravděpodobné,že by antikoncepce selhala,ale pro jistotu na7dní používejte bariérovou antikoncepci,čili kondom
Dobrý den , chtěla bych se zeptat jsem ještě panna a půjdu si předepsat antikoncepci a chtěla bych se zeptat jestli mě budou vyšetřovat jen hmatem jako ultrazvukem a nebo i preventivně že mě budou prohledávat
Děkuji předem za odpověďODPOVĚĎ LÉKAŘE:
nebudete nijak vyšetřována,aby vás to bolelo a aby došlo k poranění v oblasti panenské blány
Často kladené dotazy
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na flek, který se mi udělal v podpaží (mírně pod podpažím). Nejprve
Dobrý den, může se jednat o přehnanou alergickou reakci po aplikaci deodorantu…