Odhadovaná doba odpovědi:

Kochova 3/816, Havířov
Odborný lékař ušní, nosní, krční

Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolí
Kaštanová 268, Třinec
Nemocnice Třinec

Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolí

• Přesnost
  • Péče
  • Zařízení
Ověřený profil
Umístění: Odborný lékař ušní, nosní, krční

Děkuji sestřičce a panu doktorovi za velkou vstřícnost, milý přístup a profesionalitu. Dcera se lékařů obává, ale k panu doktorovi Němečkovi se nebojí jít, protože z něj vždy vyzařuje velká vlídnost a milé vystupování. Sestřička to s dětmi velmi umí. Jsem moc ráda, že navštěvujeme tuto ordinaci.

Umístění: Odborný lékař ušní, nosní, krční krk + hlasivky

Max spokojenost, kompletně, včetně zázemí ordinace a zvoleného postupu při určení diagnózy a další léčby.

Ověřený profil
Umístění: Odborný lékař ušní, nosní, krční vyšetření

Měl jsem problémy dýcháním nosem.Doktorka mi poslala specialistovi na vyšetření endoskopii nosu a mám deviatio septi ad1.dx.,rhinitis chron.hypertroph. a doporučoval operaci na septoplastice. Akorat se bojim kvůli operaci septoplastika a trva 4dni, ani nevím zda mám jit nebo ne ? Větším odborníkem je pan doktor naprostá spokojenost, díky panu doktorovi Němečka mám důvěru, což si myslím, že je velmi důležité. Vřele doporučuji.

T
Ověřený profil

Trpím chronickým zánětem dutin a také opakovanými polypy v nose již od dětství. Ještě jsem se nesetkala v Moravkoslezském kraji s větším odborníkem než je pan doktor. Už dvakrát mě operoval a naprostá spokojenost, díky panu doktorovi mohu opět nosem dýchat. V pana Němečka mám naprostou důvěru, což si myslím, že je velmi důležité. Vřele doporučuji.

Ověřený profil

Pan doktor Němeček a jeho paní manželka, sestřička Němečková jsou úžasní lidé s velikým srdcem, chodí mi až domů jednou měsíčně měnit trachču, protože se ven nedostanu, kvůli zdravotnímu stavu a dnes se potvrdilo, že pan doktor je skvělý člověk a neváhal přijet, i když tu dnes se sestřičkou už jednou byl a už měl po pracovní době tak i tak podruhé přijel, protože bylo potřeba znovu vyndat trachču, nadzvednout, posunout a znovu zandat a bolest přestala, ale vidíte pan doktor neváhal přijet, skvělá paní manželka to zařídila, že přijel a díky tomu jsem nemusel do nemocnice, škoda, že nejde dát více hvězdiček, ale velmi doporučuji navštívit pana doktora, má perfektní přístup a na 100% vždy kvalitně poradí. :)

Ověřený profil

Nejlepší lékař v oboru, chodím k němu se synem už téměř 10 let, syn má rozštěpovou vadu. S jeho přístupem a vstřícností jsme maximálně spokojeni. Dnes jsem ho poprvé navštívila za sebe a fakt bez rozdílu, jestli je to dítě nebo dospělý. Škoda, že takových lékařů není více. Pane doktore děkume <3 za vaší péči!!!

Ověřený profil

V dětství v roce 1971 jsem si způsobil úraz, zlomil jsem si levou nosní přepážku. 40 let jsem žil s tímto hendicapem, nemohl jsem pořádně dýchat levou nosní dutinou. Když jsem se konečně odhodlal k operativnímu zákroku, tak mi bylo sděleno, že v Karviné v Nemocnici s poliklinikou tyto operace k 31.3.2012 končí.
Naštěstí mi bylo doporučeno lékařkou v Karviné, ať se obratím na MUDr. Němečka v Havířově Šumbarku.
Nelituju svého rozhodnutí, protože takový profesionální přístup ze strany pana MUDr. Němečka jsem opravdu nečekal. Operace proběhla v květnu 2012 úspěšně a nyní konečně dychám jako každý jiný člověk. Touto cestou bych panu MUDr. Němečkovi chtěl ještě jednou mnohokrát poděkovat a popřát mu zárověň do roku 2013 hodně úspěšných operací , spokojených pacientů a v osobním životě hodně zdraví a štěstí. Bývalý pacient Ing. Kolarčík z Karviné.

F
Ověřený profil

Výborný lékař a celý personál. Pan doktor má skvělý přístup k pacientovi. Můžu všem doporučit. Já jsem u pana doktora prodělala operaci nosu a výsledek je perfektní, dýchá se skvěle a nosík je krásně rovný :-)

Pan doktor je třída,strašně moc nám pomohl.

Jde o velmi dobrého a profesionálního lékaře, můžu doporučit.Sestřička je také velmi šikovná a milá k dětem.