Brodská 101, Příbram 26101
Lucie S
Mám jen skvělé zkušenosti s oběma lékařkami. Jsou ochotné, mají neskutečný přehled i zkušenosti, oceňuji empatický přístup a vždy pozitivní naladění. Moc si jich vážím já i manžel.
• Ordinace prakt. lékaře pro dospělé • Jiný •
R
Radek
S paní doktorkou jsem zatím vyřešil všechny problémy co mě potkaly. A bez jediného problému. Doporučuji! :)
Výborná doktorka, má dobrý přístup k lidem.
```• • •
Na p.doktorku si nemohu stěžovat a mohu jí doporučit.
Prevratil J:
pí. Doktorka je ochotná, navíc zatím přišla na veškeré potíže které me v životě potkaly. Dojíždím za ní do Příbrami, na praktickou lékařku má široký rozhled a velmi dobré znalosti.
Marie T.
Ja mam s pani doktorkou jen dobre zkusenosti,je velice mila a ochotna. A jako lekar se mi zatim osvedcila na jednicku. Takovy kdyby byli vsichni lekari! Jestlize ma nekdo jiny nazor a neni spokojeny, tak mate svobodu volby a najdete si jineho lekare, nikdo Vas nenuti tam chodit.
Pavel
S paní doktorkou jsem byl vždy spokojen na nejvýšší míru. O odbornosti nemůže být pochyb. Má vřelý přístup k lidem a trpělivost. MUDr. Vyskočilovou mohu jen doporučit.
Soňa M.
Je to nejlepší lékař na Příbrami.Je to odbornice a specialista.
```• • •