MUDr. Monika Mrázková

Neurolog Více

Ostrava 1 adresa

FAKULTNÍ NEMOCNICE

17. listopadu 1790/5, Ostrava

Nejlepší doktorka, jakou znám. Navštívila jsem např. neurologa v Bohumíně, ovšem ten se mým migrénám pouze vysmíval. tato paní doktorka mi moc pomohla a naučila mě žít s tímto handicapem. namixovala mi léky tak, že záchvaty přicházejí v delších intervalech a daleko menších intenzitách bolesti. je velmi příjemná, hodná, neodbývá pacienty. Dokonce i když mám hrůzu z doktorů, můžu říct, že na návštěvu k ní se velmi těším.

• I

Ochotná, komunikativní, po odborné stránce velmi erudovaná lékařka, která pro své pacienty udělá maximum. Doporučuji!

• D

Výborná neuroložka s bohatými zkušenostmi.Má o své pacienty zájem a neodbývá je. Velmi mi pomohla při léčbě mých migrén.

• V

Hrozné čekací doby u paní doktorky a prý je to běžné,zrušili objednání a přeobjednali jiný den na 10:40 v 11:40 jsem stále nebyla na řadě,vzdala jsem čekání protože jsem měla sebou malé dítě.Dost jsem zaplatila i za parkovné a to jsem u p doktorky ani nebyla.NEDOPORUČUJI !!!!!!!

• H

U paní doktorky jsem byla již nekolikrát a nedoporučuji! Pokaždé jsem byla objednána na určitou hodinu a nikdy nedodržela. Jednou na 9:00 a brala mě až ve 12:00, několikrát mě bylo voláno, že paní doktorka odjíždí tam a onam, není, nebude..... a to mám být pravidělně kontrolována. Posledně mě odbyla za 5 minut a to nemluvě o tom, že jsem pracující, což ví a předemnou vzala madam na podpadcích - dealerku prospektů léků, se kterou pila kávičku a (drbali) já tam čekala další hodinu navíc a když jsem se ozvala, tak se cítila dotčená a umí to dát pocítit. Nezlobte se na mě, ale takové schůzky si má řešit odpoledne. My jsme pacienti, kterří platí 30,- a ještě toto? Celkově mi přijde chování paní dokrotky velmi slabé. Ordinuje zdá se mi podle nálady a navíc jsem před ní chodila k paní doktorce vedle do ordinace, protože jsem vyléčený epileptik a mám problémy s páteří a když jsem se o tom zmínila, tak o ničem nevěděla, dokonce mi tam zavedla novou kartu jen jako migrenikovi, přitom nebyl problém si odvedle stáhnout mou dokumentaci od 5let věku.

• Paní doktorka je specilista na léčbu migrén.Hodně mi pomohla. Doporučuji všem kteří zbytečně trpí. Příjemná,milá. DĚKUJI.