Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíZkušenosti
Peťulka
Dobrý den Všem účastníkům,
znám pana Mudr Mohameda Al-Asbahi. Vím, že má temperament a jak já říkám "horkou hlavu". Ale ve svém nitru je to hodný, lásky milující a chytrý chlap :-). Přečetla jsem si tady pár negativních komentářů a od srdce jsem se "blbostem" zasmála. Nechápu, jak někdo může soudit jinou mentalitu, když nikdy v životě nežil v jejich zemi. A nepochopím, jak někdo si může do pusy dávat "Aláha", když nepřečetl svatý "Korán? Vy, co ho špiníte, mu nesaháte s vaší mentalitou ani po kotníky. To co Mohamed dokázal, tak by jste vy nikdy v životě nedokázal i kdyby jste měl 10 životů. Český národ si libuje v ubližování, pomlouvání, nekorektním jednání, což si myslím, že je to špatné. My češi by jsme se měli učit od muslimů. A né je hanit hned od pohledu. Co muslim, to doktor, co čech to blbec. Vážím si práce pana Mudr. Mohameda Al-Asbahi a jakou cestu tady v České Republice dokázal........."Aláh s ním". :-)
~
Moje zkušenosti:Přišla jsem na pohotovost s tím, že mě z neznámých příčin bolí chodidlo že na něj nemohu ani došlápnout. Odeslali mě na úrazovku, kde jsem měla tu "čest" s tímto lékařem. Vypadalo to, jako by mi vůbec nevěřil a myslel si že simuluju.Nechtěl mě ani poslat na RTG a řekl mi,že pokud to SAMO neodezní,tak že mám přijít ve středu znovu k němu na kontrolu. Potom volal doktorovi na pohotovost, aby ho ujistil, že mě pošle zpět abych zaplatila těch 90 KČ!Takže bylo vidět o co jako jde...Najednou jsem z telefonu slyšela: "Okamžitě na RTG!".Mohamed sklapl a vypsal žádanku na RTG.Poté jsem už mohla dostat i ortézu(Což se neobešlo bez komentáře sestry: Ale my jich nemáme tolik, že je můžem JEN TAK rozdávat) a doporučení na chladivé gely a ledování postižené nohy.Takže stačilo aby na něj někdo "houknul" a najednou to šlo.Byla jsem zklamaná hlavně z přístupu jak lékaře tak i sester.
~
Četla jsem si komentáře na Dr. Al-Asbahiho a musím reagovat na druhý
příspěvek.Na jedné straně ho haníte a dovolím si říct,že pomlouváte,na straně
druhé ho chvalíte, že výborně ošetřil ruku vašeho kamaráda, kdo vůbec jste a
proč to děláte? Pokud máte s panem doktorem nějaké problémy, proč to neřešíte
přímo. Ale my Češi jen mluvíme a do očí se nedíváme,jen pomlouváme a závidíme.
Já si myslím,že nejste čestný člověk, jinak byste nepsal takové komentáře.
Na těchto stránkách máte komentovat kvality lékaře a ne se pouštět do
rozebírání osobních záležitostí,hodnocení národností a hanění Arabů,řešit lásku atd. Vy sám píšete, že opravil ruku vašeho kamaráda-výborná práce,takže,jaký vlastě je? Myslím,že výborný doktor! Zbořilová Katka
~
Vynikající, pouze přetrvávající předsudky o barvě pleti a národnosti mezi našimi občany ho znevýhodňují.Je nejlepší.Jan.
~
Přečetla jsem si několik ubohých řádků o Panu dr.Al-Ashabi. Ten kdo to psal a nepodepsal se, není rovný člověk, slušný člověk se podepíše pod to co napsal.
On je skvělý člověk a vynikající ortoped, který pro mě je jednička. Nejsem Při návštěvě u něho jsem byla mile překvapena jeho přístupem k pacientům.
Měla jsem zlomené zápěstí a pan doktor mi to spravil, ušetřil mi operaci.byla
jsem na kontrole a chválil lékaře který mi to dal do pořádku,že není vůbec
poznat,kde to bylo zlomené.
Je nejlepší, jak člověk, tak doktor.
Jánoškova Iva
~
Ne že je tento člověk je výborný doktor, ale je to i dobrý člověk a má srdce na pravém místě, spousta lidí by se měla od takých lidí učit.
~
Tenhle doktor mi hrozně pomomohl od nemoci. Je velice slušný a hodný. Každy český doktor by mu měl závidět. Je to profesionál na pravém místě.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.