Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíZkušenosti
Výborná paní doktorka, skvělá sestřička - obě dvě jsou velmi milé a vstřícné - člověk se tam cítí v pohodě, uvolněně, s dcerkou ji máme moc rády.
Jirka
nejlepší praktická lékařka ve Šternberku......chodí k ní celá naše rodina a maximální spokojenost :-)
jardova
PANÍ MUDR. ONDRÁŠKOVÁ VELMI VSTŘÍCNÁ, MILÁ VČ. ZDRAV.SESTRY, ROZUMÍ SVÉ PROFESI, CENÍM SI JI JAKO ČLOVĚKA I JAKO LÉKAŘE, POKUD SI NENÍ JISTÁ S DIAGNOZOU, KONZULTUJE S ODBORNÍKY. VÍCE TAKOVÝCH PRAKTICKÝCH LÉKAŘŮ. !!!
Pavel Polívka
Maximální ochota vyjít vstříc. Rozpoznala u mne vážnou nemoc a díky tomu jsem ještě tady.
Omachelova
Pani dr.Ondraskova je velice vyborna pecliva mila pani doktorka.mam ji velice rada.
Jana Kočí
Paní doktorka je opravdu paní doktorka vždycky umí pomoci i nad rámec jejich povinností, jsme v její péči celá rodina už přes 20 let a nestalo se nám ,že by nás odbyla.Kéž by takových lékařů bylo víc.
~
Jsem v její péči více než dvacetpět let a mohu potvrdit,že její přístup k pacientovi je příkladný.Oceňuji hlavně její odbornou úroveň,pečlivost a důslednost a s tím spojenou výbornou komunikaci s pacientem.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.