Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíZkušenosti
Názory pacientů
hanka
Paní doktorka Hlaváčková je nejlepší lékař, jakého znám. Okamžitě vystihla můj problém a velmi mi pomohla. Je to hluboce lidský člověk s nepředstíraným zájmem o pacienta. Cítím se u ní vždy dobře a uvolněně. V každém případě doporučuji každému. Hanka
Karel
Mám s paní doktorkou špatné zkušenosti, nepomohla mne. Považuji ji za nejhorší doktorku, co jsem zažil.
Paní doktorka je člověk na svém místě, který zbaví pacienta ostychu a s velkou trpělivostí a zájmem se věnuje člověku bez ohledu na čas. V čekárně se nečeká,
pacient je očekáván jako host. Mé zkušenosti jsou ty nejlepší a pokud někdo hledá pomoc v této oblasti, jsem přesvědčena, že u této paní doktorky ji najde.
~
Musím souhlasit se zde zmíněnými chválami. Paní dokotorka je výborná a vždy jí velice rád doporučím.
~
MUDr Hlaváčkovou jsem měl možnost poznat osobně v její ordinaci,je to lékařka,která své poslání vykonává na 100%,její vstřícnost,ochota,profesionální jednání a vůbec celkový přístup lékaře k pacientovi je na vysoké úrovni,pokud se hovoří tzv.o dobrém či vynikajícím lékaři,tak právě MUDr Hlaváčková Miloslava je toho přesným důkazem, z její ordinace totiž člověk odcházi natolik uvolněný,relaxovaný a má více než pocit,že veškeré problémy ,se kterými šel k tomuto odborníkovi jsou ty tam a naposled bych chtěl upozornit na to,že u této paní doktorky jsem nikdy nečekal déle než 10 min v čekárně. To je lékař na svém místě se vším všudy,tímto ji můžu s klidným svědomím doporučit. Pavel
~
hodnotím tuto lékařku takto:vstřícná,trpělivá,umí naslouchat,pacienta přijme ihned bez čekacích lhůt a s velkým zájmen o problematiku vždy vše šetrně a s citem probere,její léčba má kladný efektv čekárně jsem napobyla více jak 5 min i to svědčí o dobré organizaci v ambulanci,s tímto názorem jsem se již setkala několikrát u pacientů,kteří navštěvují MUDR Hlaváčkovou tzn. lidé odcházejí více než spookojeni
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.