MUDr. Milan Trávníček

4 názory

Praktický lékař pro dospělé

Sadová 33, Blansko 67801

4 názory

• Fantastický lékař, diagnostik, přijemný a milý. K jinému bych nikdy nechodila!!!

• jo,vybavení ordinece je opravdu příšerné!!!pan doktor je jinak v pohodě.napíše léky a vyčkává.a pak zas.někdy ale vyčkává dlouho než někam pošle na vyšetřní.aspon mě to tak připadá.

• T

U tohoto lékaře se najadná snad ani léčení jak inkasovat co nejvíce peněz. veškeré úkony se nachává velmi draho zapltit. Účtuje si i za vypsání receptu, který beru pravidelně již 10let. To znamená že každý měsíc mu musím platit polatek u lékaže 2x30kč a ještě za lék dalších 30kč když lék stojí jen 46 kč.I když jsem mu tuto věc vytknul , stím že je to proti zdravému rozumu mě řekl ať si jdu stěžovat na ministersto.

• N

Tento lékař je velmi dobrý diagnostik.Byl vždy příjemný a dokázal si získat důvěru pacintů.
    Velice mne zklamal, po zavedení - reforem ve zdravotnictví.
    Dnes návštěva u něj je - vždycky z úkonem, za který si má ze zákona nárokovat poplatek 3o Kč.
    Předpsat léky - jen tak, jak to běžně dělával- neexistuje. "Změříme tlak, zvážíme" a pak teprve píšeme léky.
    Reforma tohoto lékaře změmila ve výběrčího poplatkůa a je to u tak skvělého lékaře škoda.