- Gynekologie a porodnictví
Gynekologické vyšetření
Gynekologický ultrazvuk
Ultrazvuk
Lucie
Musela jsem o paní doktorky odejít, zájem o zdraví pacientů má minimální, neustále je ve spěchu. Na mé problémy mi napsala kombinaci antibiotik a další léků na obecné problémy, ve chvíli, kdy mi žádný z předepsaných léků nezabral a přišila jsem se stále přetrvávajícími obtížemi, řekla mi, že mám nedoléčený zánět a že mi předepíše další léky (opět antibiotika) a neprovedla mi žádné větší vyšetření ani neudělala žádné testy… Na to konto jsem odešla a u jiné lékařky mi byla zjištěna pohlavní nemoc…
• Gynekologická ordinace • Jiný •
Míša
Paní doktorka je velice milá a vždy dobře naladěná. Chodívám k ní ráda a i když to mám nyní od gynekologie daleko, nikdy bych ji nevyměnila. Chodívám k ní už od mých prvopočátku preventivních prohlídek. Byla ochotná mi ve všem pomoci a dokonce mi zařídila i řešení s jedním mým osobním problémem. Není co vytknout paní doktorce. Je nejlepší.
• Gynekologická ordinace • gynekologické vyšetření •
Aneta
Paní doktorka je vzdy mila. Nikdy jsme se nebala tam jit. Je pravda, ze jsem neresila nejaky tezky problem a chodila jen na preventivni prohlidky. Sestricky jsou mile uplne nejvic. Co je nejvic super, tak to, ze prijdete a jdete na radu.
• Gynekologická ordinace • Běžný termín •
Daniela
Pani doktorka i sestricky moc mile a vstricne. Ordinaci jsem navstevovala 6 let. Ocenovala jsem pratelsky pristup, ale casem jsem z kazde navstevy odchazela s nekolika recepty a leky vubec nebyly levne. I kdyz jsem zadne potize nepocitovala. Zjistila jsem, ze stejne leky na "neproblemy" predepisuje i kamaradkam a znamym. Posledni tecka bylo vystraseni, ze mam silny zanet delozniho cipku a pravdepodobnost, ze budu moci mit jen jedno dite. Na zanet pani doktorka predepsala stejne masticky a jednorazova antibiotika, jako na vsechny predchozi smyslene problemy. Okamzite jsem zmenila lekare a ten mi oznamil, ze jsem zdrava jako rybicka. A po navstiveni jine gyn. ordinace povazuji nedostatecne i vybaveni teto ordinace, cemuz odpovida nekvalitni a nedostacujici preventivni prohlidka. Sice povinná 2x do roka, ale jde o zbezne prohlednuti a rychly ultrazvuk, vysetreni prsou za celou dobu ani jednou.
• Gynekologická ordinace • •
Šárka
Doktorka je milá, diskrétní. Ale jinak jsem s ní spokojená nebyla - na "svědivé" problémy stále stejná mastička a antibiotika, stejná jako spolužačkám, mamkám, babičkám. Když jsem přišla s jiným problémem, stihla jsem říct jen jednu velmi neurčitou větu, na víc se mě neptala a hned problém řešila. A po asi dvou měsících jsem zjistila, že řeší něco úplně jiného, než mě trápilo. Ani po vyjasnění mi nepomohla. Paní doktorka se tváří velmi profesionálně a moderně, ale péče teda moc dobrá není.
Tereza B.
K paní doktorce chodím už od 18let a je to úžasný milí vstřícný člověk. Vždy poradí,vysvětlí a upřímně mám k paní doktorce hodně přátelský vztah nejednou jsem ji plakala v ordinaci když se mi hroutil vztah s otcem mých dvou dětí... A to nejdůležitější zachránila život mé mamince kdybych ji k ní nepřivedla zřejmě by zemřela na rakovinu děl. čípku. I proto k ní stále chodím ikdyž už nějakou dobu bydlím v Praze....
Martin AŽaneta
neustale mi nachazela nejake vymyslene zanety apod.. Pak predepisovala drahe leky ktere zname z reklamy a byli stejne k nicemu. Naopak kdyz jsem mela nejaky problem tak me poradne nevysetrila. Za me to neni rozhodne odbornik. Sestricky jsou naopak mile. Ale zde v hodnotim pouze lekare. Za me NEPOUZITELNA!!!!!!
NIKA
Paní doktorka i sestřičky jsou moc milé, opravdu nikdy se nestalo, že by někdo v ordinaci byl nepříjemný. Paní doktorka, případně sestřičky jsou vždy ochotné, vše vysvětlí a poradí. Při preventivních kontrolách i jiných návštěvách je paní doktorka vždy pečlivá, jen předepsaných léků je někdy opravdu hodně, občas odcházím i s několika recepty.
Lenka
Byla jsem nesmírně spojená, sestřičky i paní doktorka byly milé a ochotné. Ošetřena jsem byla dle objednávky přesně v 9 hod a s veškerou péčí.
Jana 1974
Výborná lékařka, příjemná ordinace s milými sestřičkami a v neposlední řadě vysoká odbornost - není k tomu co dodat.... Snad jen spoutu dalších spokojených pacientek, o čemž svědčí i neustále plná ordinace...Kdyby vše bylo jak tady někteří píšou, tak zřejmě má paní doktorka o klientky nouzi a ordinace je prázdná....Jen přemýšlím proč pod skoro žádná z Vás, které jste zde vyjádřili negativně, jste se "dámy" nedokázaly ani jedna podepsat....Že by záměr konkurence ve snaze ublížit?? Je to ubohé..anonymy v dnešní době už opravdu nejsou in a pokud mám svůj názor, tak ho šířím veřejně a stojím si za ním... Jana
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den. Dnešního dne, tj. 31.3. v pořadu "Sama doma" mě zaujala reportáž o léčbě inkontinence laserem. Je možné sdělit, v jakém lékařském zařízení mohu konzultovat můj zdravotní stav a podmínky, které se týkají právě této léčby. Děkuji,
Dobrý den, jsem ráda, že Vás pořad zaujal. Konzultovat svůj zdravotní stav můžete přímo se mnou v ambulanci v Šumperku nebo se opět se mnou nebo MUDr. Vykutilovou v Brně, v ambulanci Dermaestet. V každém případě se na Vás těšíme. S pozdravem MUDr. Potěšilová