- Fyzioterapie
Polní 331, Město Touškov 330 33
3 názory
B
BB
Jsem onkologická pacientka, kdy jsem se dvakrát léčila. Po druhé léčbě jsem měla velké problémy se zády, kyčlemi a s čelistí. Byla mi doporučena návštěva fyzioterapeuta. Bohužel onkologické pacienty moc brát nechtějí. Kontakt na paní Michaelu sem našla náhodou. I když se specializuje hlavně na pacientky po rakovině prsu, vzala mě. Přivítala nás milá mladá žena se vstřícným, laskavým a ochotným přístupem. První setkání nejdřív probíhalo u čaje, kde se mě ptala na anamnézu, na léčby a operace, na potíže co teď mám a s čím hlavně může pomoct. Pak se na mě podívala a zjistila, jak na mě. Chodím k Míše už pár měsíců, vždy mi vše vysvětlí, ukáže. Poradila mi jak na jizvy, srůsty. Je to ještě běh na dlouhou trať, ale na návštěvy se vždy těším.
• Fyzio Focus, Michaela Kuželová • Fyzioterapie 1h •
Romana
Paní Michaelu jsem oslovila na základě zájmu o lymfatické masáže, jelikož jsem chtěla vyzkoušet jejich účinnost na posílení imunity, protože jsem byla velmi často nemocná. Mám malé dítě, a proto jsem se i několikrát za rok nakazila. Při prvním sezení jsme si popovídaly o mém trápení a paní Michaela mne se zájmem vyslechla a zároveň navrhla i postup, jaký by mi mohl pomoci. Setkaly jsme se na podzim celkem 6x a i když dcera byla už několikrát nemocná, je nyní leden a já jsem stále zdravá. Věřím, že mi pomohly právě tyto masáže nastartovat opět imunitu, aby mne neskolil každá dětská nemoc jako doposud.
• Fyzio Focus, Michaela Kuželová • Manuální lymfodrenáž 1h •
LM
Míša je terapeut na svém místě. Pomocí lymfodrenáže vám pomůže ulevit od obtíží + skvěle si odpočinete v útulném prostředí.
• Fyzio Focus, Michaela Kuželová • Manuální lymfodrenáž 1h •
- Fyzioterapeuti s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Plzni