přijímá nové pacienty

Psychoterapeut, Kouč Více

Plzeň 1 adresa

Odhadovaná doba odpovědi:

Efektivní terapie, poradenství, vztahový koučink, konzultace výchovy. Osobně, telefonicky, online (GoogleMeet). Pro dospělé, děti.

Vedle rozhovoru používám efektivní terapeutickou metodu k vyřešení problému.

Neposkytují zdravotnické služby, nepíši posudky, nepředepisuji léky.

Zarezervujte si termín v kalendáři. Systém pak automaticky nabízí dříve uvolněné termíny, které můžete přijmout nebo ignorovat. Dva dny předem Vám schůzku připomene. Platba na místě v hotovosti či QR kódem.

Při zrušení sezení méně než 24 hodin předem účtuji stornopoplatek ve výši 100% ceny sezení. Nejsem součástí zdravotnického systému. Klienti si mou péči hradí sami.

Personalized coaching sessions designed to help you identify and release mental blocks that may be holding you back. Through gentle subconscious work and guided techniques, you’ll gain clarity, inner balance, and the confidence to move forward with greater ease.

Book your session in calendar. Payment in cash or QR code after session. In case the session is cancelled less than 24 hours in advance, there is a cancellation fee equal to 100% of the session price. I am not part of the healthcare system. Clients pay for my services themselves.

Více O mně

• Consultation in English

2 000 Kč

• Konzultace 110 min.

3 600 Kč

Po dnešnim sezení se cítím jako kdybych vypila tak 2 dcl skvělého červeného vína., přestože tam byl jen čajík . Takže zřejmě tak působil čaj v kombinaci se skvělou terapeutkou. A dnešní trénink má dojezd až domů, takže i doma mi je bez stresu a napětí. Díky

• T

Z terapie odcházím vždycky o velký kus lehčí. Vnínám obrovské posuny v tom, jak jsem na věci reagovala a vnímala je před a po, celkový zážitek z terapie je vždycky moc příjemný, z paní terapeutky jde skvělá energie. Mohu porovnat s několika lety jiné (analytické) psychoterapie a tohle je z mé zkušenosti o dost příjemnější a rychlejší proces. Doporučuji všema deseti i svým kamarádkám.

Mgr. et Bc. Jana Sladká

Jsem moc ráda. Děkuji moc.

• V

Úžasná terapeutka- moc milá, empatická a skutečně naslouchající. Ikdyž jsem byla zpočátku hodně nervózní a měla pocit, že se nedokážu smysluplně vyjádřit, cítila jsem se pochopená a respektovaná. Určitě nezůstanu jen u jedné návštěvy a doporučuji všem, kdo o terapii uvažují.

Mgr. et Bc. Jana Sladká

Veroniko, děkuji moc. Jsem ráda.

• R

Moc milá, charismatická. Cítila jsem se v bezpečí.

Děkuji moc, Renato.

• A

Jana is a very empathic person who really tries to understand your problem and immediately tries to help you. Her techniques are advanced and she knows what she is doing. Once you understood the booking system for rezeveration it is very comfortable because you also dont have to wait weeks to get an appointment. Her skill to speak a very good english and communicate with you makes her together with her empathy a recommended Therapeut. Thank you!

Mgr. et Bc. Jana Sladká

Thank you for your opinion. I’m glad you’re satisfied.

Paní Jana je naprosto skvělá , je to terapeut na svém místě, moc dobře ví co dělá .

Při první návštěvě jsem věděla,že ona je ta pravá. Už na prvním sezení se mi hrozně ulevilo a odcházela jsem úplně nadšená a uvolněná. MOC děkuji ,třeba se ještě někdy uvidíme .

Děkuju, Kristýno :)

• H

Jani je empatická, komunikativní a podporující terapeutka na svém místě. Má dnešní terapie končila slovy: Masakr... - v tom nejlepším slova smyslu :) Každé sezení mi pomáhá vidět věci z nového úhlu. Děkuji a těším se, co spolu prozkoumáme příště.

H, děkuju! :)

Musím se podělit o svou pozitivní zkušenost při návštěvě paní Sladké. Přišla jsem s problémem, se kterým se vláčím již 3 roky a nebyla jsem schopná jít dál. Absolutně nechápu co se mnou paní magistra provedla, ale již po první návštěvě jsem cítila obrovskou úlevu. Odcházela jsem bez bolestných emocí a pocitů, které mě trápily opravdu dlouho. Konečně mám pocit, že mám čistou hlavu. Moc děkuji za vše!

Mgr. et Bc. Jana Sladká

M., děkuji moc za recenzi. Na konzultaci u mě dostane prostor Vaše hlava i srdce (= vědomí i podvědomí). Po rozhovoru následuje prožitek. Tak je možné nechat z podvědomí odejít pocity, které stojí v cestě. Na straně vědomí dojde k pochopení. Souhra vědomí a podvědomí vede k celistvosti člověka, pokroku.

Milá a empatická terapeutka, která se opravdu snaží klientům pomoci.

Jaroslavo, děkuji.

• R

Sezení probíhalo v klidné atmosféře a paní terapeutka měla citlivý přístup. Vedla mě k uvědomění si toho, co v těle i emocích prožívám. Byla to pro mě nová zkušenost a vážím si příležitosti si ji projít.

Děkuji za Váš názor.