přijímá nové pacienty

Kouč · Více o specializacích

Plzeň 2 adresy

Odhadovaná doba odpovědi:

Hloubkový koučink pro jednotlivce a páry

Pomáhám lidem porozumět vnitřním a vztahovým vzorcům, které ovlivňují jejich emoce, rozhodování, vztahy a každodenní život.

Nezůstáváme pouze u rozebírání problému. Pracujeme na skutečné změně, která se postupně projeví v tom, jak člověk přemýšlí, prožívá, komunikuje a jedná.

Individuální a párové konzultace v Praze a Plzni.

Když nestačí vědět, co byste měli dělat

Možná přesně víte, co byste chtěli změnit. Přesto se opakovaně vracíte ke stejným reakcím, vztahovým situacím, pochybnostem nebo rozhodnutím.

Právě zde začíná moje práce.

Věnuji se hloubkovému koučinku zaměřenému na emoce, vnitřní konflikty, automatické reakce a nevědomé vzorce. Pomáhám klientům porozumět tomu, proč se určité situace opakují, co jejich chování spouští a jak mohou vytvářet nové způsoby jednání.

Můžeme se společně věnovat například:

• životním a pracovním změnám,

• partnerským a rodinným vztahům,

• opakujícím se vztahovým situacím,

• nastavování hranic,

• sebedůvěře a vztahu k sobě,

• rozhodování a hledání vlastního směru,

• změně dlouhodobých návyků,

• zvládání silných emocí a náročných životních období,

• osobnímu a profesnímu rozvoji.

Párový koučink a vztahové konzultace

Při práci s páry vytvářím prostředí, ve kterém se oba partneři mohou postupně uvolnit a chovat přirozeně. Nemusí přede mnou působit lépe, klidněji nebo harmoničtěji, než jak se ve skutečnosti cítí.

Pokud mezi partnery vznikne napětí nebo hádka, nemusí to být překážka. Právě v takové chvíli se často nejlépe ukáže, jak spolu komunikují, co je zraňuje, co se snaží získat a proč se jejich konflikty opakují.

Jsem přítomna jako pozorný a aktivní pozorovatel jejich vztahové dynamiky. Do situace vstupuji otázkami, pojmenováním toho, co se mezi partnery právě odehrává, a podporou při porozumění emocím obou stran.

Pomáhám partnerům:

• zpomalit konflikt a pochopit, co se pod ním skutečně skrývá,

• lépe vyjádřit vlastní potřeby a emoce,

• slyšet druhého bez okamžité obrany nebo protiútoku,

• rozpoznat opakující se komunikační a vztahové vzorce,

• rozlišit původní problém od emocí, které se na něj postupně nabalily,

• nastavit konkrétní kroky pro další fungování vztahu,

• rozhodovat se, zda a jak chtějí ve vztahu pokračovat.

Nejsem rozhodčí a neurčuji, kdo má pravdu. Pomáhám oběma partnerům lépe porozumět tomu, co se mezi nimi děje, a převzít odpovědnost za vlastní část vztahu.

Párové konzultace mohou být vhodné například při častých konfliktech, ztrátě blízkosti, problémech v komunikaci, rozdílných představách o budoucnosti, narušení důvěry, dlouhodobém odcizení nebo při rozhodování o další podobě vztahu.

O mně

Ve své práci propojuji dlouholetou zkušenost s individuální a párovou prací, koučink, znalosti z oblasti psychologie a osobního rozvoje a zkušenosti z pracovního a firemního prostředí.

Dokážu vytvořit atmosféru, ve které lidé nemusí nic předstírat. Mohou mluvit otevřeně, projevovat emoce a ukázat své skutečné reakce. Díky tomu se můžeme věnovat nejen tomu, co o problému říkají, ale i tomu, co se v nich a mezi nimi skutečně odehrává.

Od roku 2026 působím také jako HR specialistka ve výrobní společnosti UJP Praha. Věnuji se náboru, vzdělávání a rozvoji zaměstnanců, pracovním vztahům a budování personálních procesů.

Díky tomu rozumím osobním a vztahovým tématům i situacím spojeným se zaměstnáním, změnou práce, vedením lidí, fungováním týmů a nároky pracovního života.

Každého člověka i pár vnímám individuálně. Nepoužívám jeden předem připravený postup pro všechny. Hledám způsob práce, který odpovídá konkrétní situaci, lidem a cíli, kterého chtějí dosáhnout.

Vymezení služby

Poskytuji individuální a párový koučink a konzultace zaměřené na osobní, vztahový a profesní rozvoj.

Nejsem zdravotník a neposkytuji zdravotní služby, psychologickou diagnostiku ani psychoterapii. Konzultace nenahrazují péči lékaře, klinického psychologa, adiktologa ani jiného zdravotnického odborníka.

Zarezervujte si termín v kalendáři - vyberte správnou lokaci : Praha/Plzeň. Systém pak automaticky nabízí dříve uvolněné termíny, které můžete přijmout nebo ignorovat. Dva dny předem Vám schůzku připomene. Platba probíhá na místě v hotovosti či QR kódem.

Při zrušení sezení méně než 24 hodin předem účtuji stornopoplatek ve výši 100% ceny sezení. Nejsem součástí zdravotnického systému. Klienti si mou péči hradí sami.

Konzultace vedu také v angličtině. / Sessions are also available in English.

Více O mně

• Konzultace 50 min

1 800 Kč - 2 000 Kč

Jana Sladká | Koučink, osobní rozvoj a životní změny

Perlová 60, 1. patro, Plzeň 301 00

Způsoby platby (soukromé návštěvy)

• Bankovní převod
  • Hotovost
  • Nespolupracujeme se zdravotními pojišťovnami

Telefonní číslo

775 28...
Jana Sladká | Koučink, osobní rozvoj a životní změny

Nad Kamínkou 1345, Budova napravo před vjezdem do areálu, Praha 156 00

Způsoby platby (soukromé návštěvy)

• Bankovní převod

• Snaha pomoci
  • Účinnost léčby
  • Podrobné vysvětlení

Lukáš

Rychle, stručně, jasně vše vysvětleno. Velká spokojenost

• V

VK

Terapeutka je moc milá, ale ja jsem si představovala, že budeme více mluvit. Celou dobu jsem měla zavřené oči a měla jsem si něco představovat.

Mgr. et Bc. Jana Sladká

Děkuji za Váš názor. Rozumím.

Rozhovor je běžnou součástí mé práce a v mnoha případech je zcela dostačující. Když ale pracujeme s hlubokými, dlouhodobými vzorci, zařazuji se souhlasem klienta i prožitkovou práci, protože právě propojení vědomého porozumění a práce s nevědomými emocemi podle mých zkušeností přináší nejhlubší změny.

• T

Tereza

Naprostá spokojenost
    Už se moc těším na další návštěvu
    Paní Sladká je úžasná, příjemná, a můžu říct že se mi ulevilo a to sem u ni byla zatím jen jednou

• Jana Sladká | Koučink, osobní rozvoj a životní změny Jiný  •

Terezo,
    to jsem moc ráda. Děkuji za Váš názor.

Jan Mazán

Vše fajn, příjemné prostředí, pohoda a srozumitelná komunikace.

Děkuji!

Lenka

Nikdy v životě jsem nevěřila, že bych vyhledala odbornou pomoc u psychoterapeuta, vždy jsem si myslela, že jsem silná a že vše zvládnu sama. Ale bohužel se tak nestalo, dneska jsem byla poprvé u paní Sladké. Je skvělá, empatická, přátelská a na vše mi dokázala odpovědeť a poradit. Těším se na další příjemné posezení

Mgr. et Bc. Jana Sladká

Lenko, děkuju. Jsem ráda.

JJ

Paní je skvělá, příjemná, empatická, mohu doporučit.

Děkuji :)

• I

Irena

Pani Sladká je mila,přátelská,skvele me pomohla,cítím se lépe.

• Jana Sladká | Koučink, osobní rozvoj a životní změny Jiný  •

Děkuji za názor, Ireno.

• R

René

Byla to moje první návštěva, trochu se mi ulevilo a to je dobře, už se necítím, tak špatné.

Mgr. et Bc. Jana Sladká

To jsem ráda. Děkuji za názor.

Miroslav

Vždy odjíždím jako jiný člověk.Paní na správném místě co dokáže pomoci.

Mgr. et Bc. Jana Sladká

Děkuju moc! To jsem ráda.

Marcela.P

Byla jsem v pondělí a velká spokojenost cítila jsem se jako doma

Mgr. et Bc. Jana Sladká

Děkuju, Marcelo. To jsem ráda.