Mlýnská 367, Ivanovice na Hané 68323
Andrea Hudcová
S panem Vašíčkem i sestřičkou jsem spokojená chodim k nim už 10 let a nikdy nebyl žádný problém vše co jsem chtěla vědět tak mi řekli a když byl nějaký problém po zdravotní stránce tak mě pravidelně kontroloval a nic nezanedbal osobě doporučuji i když je fakt že se kolikrát hodně dlouho čeka,ale řekla bych že ted už min jak dříve.
Váš účet byl odstraněn
S doktorem Vašíčkem jsem nebyla vůbec spokojená. Nejprve čekáte v ordinacei 2- 3hodiny, ikdyž jste objednaní, poté Vás rychle vyšetří a pokud se sami nezeptáte, skoro nic neřekne, je arogantní a namyšlený! Sestra je také protivná, nevychází vstříc. A vadí mi, že je s doktorem v ordinaci. Nehledě na to, že informace co mají zůstat v ordinaci u dr. sděluje dál!! Nedoporučuji ho!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Pan doktor vždy poradí, povzbudí a je velmi příjemný.
S panem doktorem jsem moc spokojená! Jsem u něj už roky a nemůžu si stěžovat! Zajímá se, je příjemný a prohlídka není vůbec nepříjemná! :D
Markéta A.
Nejlepší gynekolog,kterého znám!Vstřícný,ochotný pomoci.I když se nespecializuje na dětskou gynekologii,odborně a s trpělivostí ošetřil mou sedmiletou dcerku po úrazu.Veliký dík jemu i sestřičce!!
Rausová
Nejlepší gynekolog jakého znám. Umí pomoci a rád poradí. Měla jsem hodně lékařů ale pana doktora můžu jen doporučit je elita ve svém oboru.
Vitova Andrea
Je dobry lekar a ma pozitivni vliv na pacientky.V tehotenstvi jsem chodila k 4gynekologum a za tu dobu jsem nemela lepsiho doktora.A dodnes k nemu rada chodim.
Pospíšilová Zuzana
Perfektní a velmi pečlivý lékař
Petra
Výborný lékař, odborník, můžu jenom doporučit.
madla
doporučuji pro velmipříjemné vystupování apřístup k pacientkám a pečlivost ve vyšetřování.