Purkyňovo náměstí 133/2, Třebíč 674 01
bezinka
Za panem primářem jsme přišli na pohotovost v Uherském Hradišti s vykloubeným ramenem dcery, dceru rychle zdiagnostikoval, bez zbytečného rentgenu, byl velice vstřícný, usměvavý, provedl manévr a za pár vteřin bylo po problému. Více takových lékařů!
• jiné místo • vykloubené rameno dcery •
Krejčová J.
Jako lékař na svém místě...lidský,vstřícný,jen v dobré náladě...takových lékařů moc neznám,přála bych si,aby mu tento postoj vydržel do dalších mnoha let v dnešní době a v jeho náročném povolání,vím o čem mluvím,jsem zdravotník....Mám málo takových zkušeností s lékaři jako sním.Operoval moji dceru a diky za to!Více takových lékařů...
Sochič
Skvělý individuální přístup. Zručnost a profesionalita. Vynikající odborné znalosti. Díky za operaci zkřížených vazů
Je velice sympatický, je vtipný a velmi ochotný.. Moc jsem si ho oblíbila, pěkně mi vysvětlil co mi vše dělal při operaci a na kontrolách mi to opět vysvětluje:)
MUDR. Martin Skládal mě dával dohromady tříštivou zlomeninu člunkové kosti na levé ruce. Jeho přístup k pacientovi, způsob provedení operace i samotná léčba je naprosto excelentní!!! Díky!!!
Je to výborný lékař a člověk. Skvělý přístup k pacientům, usměvavý, věčně v dobré náladě. Touto cestou mu děkuji za to, jak mi odoperoval koleno, je dobré ne jako to druhé které mi operovali jinde! Prostě super lékař, víc k tomu není potřeba dodávat
Takový přístup k pacientovi,jaký má p.doktor Skládal,by měl mít každý lékař
mnohdy tomu tak není,děkuji
Je příjemný sympaťák, milý, usměvavý, šikovný. Umí se vžít do pozice nemocného. Touto cestou bych chtěla poděkovat za obětavou péči.
vyborny perfektni vysvetleni problemu lidsky pristup dodrzovani objednaci doby
pacient
velmi dobrý doktor šikovný a hlavně lidský přístup k pacientovi který mě velmi příjemně překvapil po zkušenostech s některými jinými lékaři