MUDr. Martin Skládal

Třebíč 1 adresa

Nemocnice Třebíč

Purkyňovo náměstí 133/2, Třebíč 674 01

• B

Za panem primářem jsme přišli na pohotovost v Uherském Hradišti s vykloubeným ramenem dcery, dceru rychle zdiagnostikoval, bez zbytečného rentgenu, byl velice vstřícný, usměvavý, provedl manévr a za pár vteřin bylo po problému. Více takových lékařů!

• jiné místo vykloubené rameno dcery  •

Jako lékař na svém místě...lidský,vstřícný,jen v dobré náladě...takových lékařů moc neznám,přála bych si,aby mu tento postoj vydržel do dalších mnoha let v dnešní době a v jeho náročném povolání,vím o čem mluvím,jsem zdravotník....Mám málo takových zkušeností s lékaři jako sním.Operoval moji dceru a diky za to!Více takových lékařů...

• S

Skvělý individuální přístup. Zručnost a profesionalita. Vynikající odborné znalosti. Díky za operaci zkřížených vazů

• Je velice sympatický, je vtipný a velmi ochotný.. Moc jsem si ho oblíbila, pěkně mi vysvětlil co mi vše dělal při operaci a na kontrolách mi to opět vysvětluje:)

• MUDR. Martin Skládal mě dával dohromady tříštivou zlomeninu člunkové kosti na levé ruce. Jeho přístup k pacientovi, způsob provedení operace i samotná léčba je naprosto excelentní!!! Díky!!!

• Je to výborný lékař a člověk. Skvělý přístup k pacientům, usměvavý, věčně v dobré náladě. Touto cestou mu děkuji za to, jak mi odoperoval koleno, je dobré ne jako to druhé které mi operovali jinde! Prostě super lékař, víc k tomu není potřeba dodávat

• Takový přístup k pacientovi,jaký má p.doktor Skládal,by měl mít každý lékař
    mnohdy tomu tak není,děkuji

• Je příjemný sympaťák, milý, usměvavý, šikovný. Umí se vžít do pozice nemocného. Touto cestou bych chtěla poděkovat za obětavou péči.

• vyborny perfektni vysvetleni problemu lidsky pristup dodrzovani objednaci doby

• velmi dobrý doktor šikovný a hlavně lidský přístup k pacientovi který mě velmi příjemně překvapil po zkušenostech s některými jinými lékaři