Moskevská, Ústí Nad Labem-Město, Ústí nad Labem 400 01
Karla Čapka 211/1, Děčín 405 02
Anna P.
Pan doktor je citlivý a chápavý, dokonalý odborník. Diagnostikoval mi zvětšenou prostatu a nasadil léky, které mi pomohly. Ordinuje v pondělí.
• urologie • Jiný •
U pana doktora jsem byl v Ústecké ordinaci na vyšetření spolu s kamarádem,profesionální přístup pana doktora odhalil u kamaráda pokročilé zvětšení prostaty následně mu pomohl s umístěním a brzkou operací v nemocnici.Zaráží mě proč se lidé,kteří nejsou spokojeni s prací pana doktora schovávají za anonymytu a pod svoje hodnocení se nepodepíší což slušný člověk udělá.Jiří Ponrt
Pan doktor se mi již 15 let stará o ledviny a prostatu.Jsem plně spokojen.Doporučuji.
Lhostejný, akorát tak dobrý na psaní receptů. Vaše zdravotní problémy ho nezajímají. Pomalý, laxní. Prostě vůbec ho nedoporučuji. Je to lékař, který zanedbá Vaše zdraví.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Můj patnáctilety syn měl zánět varlat, pan doktor ho nechal v bolestech a bez léků s tím, že má problémy s páteří, což rentgen neprokázal. Jiný urolog diagnostikoval zánět varlat a na základě rozboru moči předepsal antibiotika, která zabrala do tříech dnů. Panu doktorovi přeji aby ho postihly stejné bolesti, aby si uvědomil jeho lhostejný přístup . Jako urologa nedoporučuji.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
dobry pristup k pacientovi
josef
hodnocení jsem zaslal jakto že zmizelo?
Mám v něj důvěru.