RVmedCentrum privátní klinika s.r.o., ORL, AR

Horní lán 10A/1310, Olomouc 779 00

jednim slovem supeeeeer nemužu nic vytknout :-) pan doktor je moc hodnej vše vysvětli

• RVmedCentrum privátní klinika s.r.o., ORL, AR Jiný  •

Lidský, přijemný a profesionál. Vše mi bylo vysvětleno.

• jiné místo Jiný  •

Pan doktor Brož je neuvěřitelně lidský a vždy se snaží pomoci! Doporučuji maximálně. Děkujeme srdečně

• Č

Rád bych chtěl poděkovat Mudr. Martinu Brožovi. Je to skvělý lékař, s lidským a profesním cítěním vůči pacientovi i jeho blízkým. Mohu jedině doporučit. Mnohokrát děkuju.

• jiné místo Jiný  •

• Chtěl bych moc poděkovat panu .doktorovi p.M.Brožovi poděkovat za me přijeti ktery jsem byl doporučen plicnim odd Olomouc .po me operaci .kořene jazyka .Pan doktor moc hodny a přistup k me osobě je na jedničku z hvězdičkama vše ohledně me nemoci poradi a vše ochotně poradi moc si pana doktora važim a přeji hodně zdaru do dalši prace děkuji moc Kořinek.p šternberk

• Velice dobrý lékař, vždy milí ochotný přístup k pacientovi na jedničku s *, a profesionalita mu rozhodně nechybí.