Hradební 18, Cheb 35002
Holečková
Paní doktorka je velmi pečlivá, má osobní přístup k pacientovi a vždy kromě receptu přidá i dobré rady a doporučení.
Jsem s ní velmi spokojená a budu se těšit ještě dlouhé praxi této lékařky.
Bohuslava Holečková• • •
Jana Kadlecová
Paní doktorka nikdy neodmítne jakýkoliv dotaz,vše vysvětlí,je velice pečlivá,důkladná a má zlatou sestřčku.Kadlecová Jana
kenny2013
Nejlepší praktická lékařka co jsem poznala
Venuše Weinholdová
paní doktorka je hrozně hodná,pečlivá za jinou bych ji nevyměnila
I
Ivana Šebestová
Paní doktorka je opravdu velmi dobrá a to mohu potvrdit.Měla jsem bolest na hrudi a šla jsem k ní. Vyšetřila mě a ještě mě poslala na EKG a tam mi zjistili infarkt.Díky paní doktorce jsem dnes ještě tady.Tak jí moc děkuji,Sestřička je taky opravdu moc hodná . Taky využívám objednání na určitou hodinu je to praktické.Jsem velice spokojená ještě jsem se s takovou péčí nesetkala.
Květa Břinčilová, 1980
Jakmile mám jít k lékaři na nějaké vyšetření, mám z toho celý život doslova trauma a návštěvu oddaluji až do poslední chvíle, kdy již není zbytí. Ovšem toto neplatí v případě paní doktorky Lukešové. Je až k nevíře v dnešní době, jak je tato doktorka milá, pečlivá a starostlivá. Nikdy člověk nemá pocit, že ji svými potížemi obtěžujete, jak to mnohdy bývá u jiných lékařů. To samé mohu říci i o její sestřičce, která je rovněž velice příjemná, usměvavá a ochotná. Jen mi chybí medvídci, někdo by mohl říct "infantilní medvídci", ale toto si já rozhodně nemyslím, ba právě naopak, tito v ordinaci prostě seděli, jak říkám, neskutečně milé prostředí a ještě lepší lékařka a sestřička.
Paní doktorka je velice spolehlivý a kvalitní lékař.
Vysoká úroveň, skvělý přístup.
Paní doktorka je zlatá duše, ví o čem hovoří. I když nejsem moc stará, mám dost vzácnou nemoc a ještě s emio nestalo, abych od ní chodila nespokojená či jinak podobně a co mě u ní ještě moc těší je, že si člověk může sjednat prohlídku předem a pak to má bez čekkání. Tohle oceňuji. Jen mě moc mrzí, že z místnosti sestřičky zmizeli medvědi!!!!! Ach jo, byli roztomilí a byla to krásná výzdoba a takové mědvědí objetí ... to je víc, než všechny medicíny světa. Sestřička je také moc moc moc hodná a velmi milá a NIKDY s emi nestalo, že by mě odmítla .. Jsou zlaté oběT
Velice dobrá doktorka, není to jedna z těch co když přijdete tak se tváří stylem '' co tu zas chcete'' Já mam dost zdravotních problémů a tohle je jediná doktorka která mi vždy pomůže... Krom toho ona i její sestřička jsou velice milé a přívětivé... jediné malé mínus je malá čekárna a dlouhé čekání