Zacpalova 28, Opava 74601
Závan starých časů.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Paní Doktorka se asi obrátila,protože v dobách kdy jsem k ní chodila já tak na vše psala acylpirin a to i na mé časté angíny,takže konečný výsledek její léčby byl chronický zánět ledvin.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Paní doktorka mě měla ve své péči od nejútlejšího věku, a v případě, že jsem se o sebe starala, jak mi řekla, zbytečně jsem nehazardovala se svým zdravím, a byla jsem ji i schopna donést veškeré zprávy od jiných doktorů, byla velice milá, hodná, přívětivá, pečlivá. Avšak v případě opačném (který u mé slunné povahy nebyl výjimkou) na mě paní doktorka dokázala vytáhnout jiný metr a pořádně mi hnout žlučí...A jsem za to ráda. Děkuji:)
Bez odvahy, alibismus.
R
Rene Novak
Jsem otec dvou dcer a vždy jsem byl s léčením a přístupem p.Mudr spokojen.
L.Trbulová
Velmi pečlivá, laskavá k dětem, vše mi vždy vysvětlí a nikdy mě neodbyde.Pokud má na něco podezření, vždy mě pošle na odborné vyšetření.Nemůžu si stěžovat. Oceňuji její vstřícnost a starostlivost, k dětem má vztah jako k vlastním.
Věra
Chodím k ní se svými dětmi a díky její včasné diagnóze máme za sebou bez následků např. i boreliózu. Na děti je hodná, žádný stres, rodičům vše vysvětlí. Já si jí mohu jenom děkovat, z mého pohledu je opravdu pečlivá.
E
ensi
Chodila jsem k ní se svými dětmi, byla vždy velice milá a ochotná, děti na ní moc rády vzpomínají, snažila se vždy o šetrnou léčbu.
Chodila jsem k ní celé dětství a rozhodně jí nedoporučuji. Nikdy pořádně nevyšetřila a na vše dává antibiotika.