MUDr. Markéta Vlčková

Pediatr Více

Úpice 1 adresa

Sam. ordinace PL pro děti a dorost

Bratří Čapků 773, Úpice 54232

Jedna z nejlepších lékařek, s jakými jsem se ve zdravotnictví setkala. Je veselá a milá k dětem i rodičům, upřímná a opravdová. Nikdy nic nezanedbala, chodili jsme k ní a chodíme se čtyřmi dětmi. Jednou nám určila diagnozu u velmi nejasných příznaků tak jistě, že bylo možno ihned léčit a předešlo se velkým komplikacím. Nikdy nic nezanedbá, velmi pečlivá a raději udělá kontrolní odběr, než aby něco nedoléčila. Je jasně patrné, že se stále vzdělává v oboru a skutečně dbá na celkovou péči o dítě, nic nepřehlídne. Poradí i s věcmi, které nesouvisí přímo s konkrétním problémem, se kterým tam jdete a ochotně vysvětlí vše, čemu neporozumím. Nikdy nemáte pocit, že obtěžujete! Charakterní také jako člověk, můžete jí věřit.

• Paní doktorka je velmi lidská, příjemná, stále sleduje novinky, má veliký přehled. Syn se narodil s extrémně nízkou porodní váhou, paní doktorka přesně věděla, co má po propuštění z nemocnice sledovat, všude nás objednala, všechno zařídila. Mohu jen doporučit.

• Za 19 let žádný problém. Každý má někdy horší náladu, ale paní doktorka je fakt skvělá! Umí poradit nejen jako doktorka, ale i jako člověk. Doporučuji všem... lepší doktorku jsem nikdy neměl.

• Nejlepší lékařka jakou znám. Díky za péči kterou věnujete všem svým malým i větším pacientů.

• Z

Zatím to je nejlepší lékařka s jakou jsem se setkala. Vyslechne , vysvětlí, poradí a když je potřeba tak i vše zařídí. Mé děti k ni rády chodí a ještě ji i malují obrázky, prý aby měla radost. Vřele doporučuji

• Z

Velice kvalitní lékařka, která mi vždy pomohla se vším s čím jsem k ní přišel. Vřele doporučuji! Je to skutečně odborník na svém místě!

• Pani doktorka je velmi prijemna ,vzdy vse podrobne a trpelive vysvetleno. Moje deti k ni chodi rady. Opravdu doporucuji