Mgr.
Sázava 1 adresa
Číslo licence : 17476089
4 názoryZkušenosti
Kdo jsem:
Jsem vystudovanou psycholožkou s magisterským titulem ze zahraničí, nabízející své služby v holandštině, češtině nebo v angličtině. Pracovala jsem s dětmi s autismem, ADHD, úzkostí, agresivitou, či vysokou inteligencí. V mé práci jsem se setkala i s těmi, kteří se dlouhodobě potýkají s následky rozvodu svých rodičů. Kromě práce s dětmi mám zkušenosti i s rodičovským poradenstvím. Nejsem ale zaměřená jen na děti a rodiče.
V mé praxi jsem pomohla dospělým s úzkostmi, autismem, ADHD, či lidem, kteří trpí osamělostí, depresí nebo závislostmi. Nezřídka jsem pracovala i s lidmi s psychickými traumaty, paranoiou, či s poruchami příjmu potravy. Mezi mé klienty patří i lidé, kteří v životě zažili zneužívání či zanedbávání.
Magisterský titul jsem získala v rámci oboru dětské psychologie na Leidenské univerzitě v Nizozemsku. Jsem frekventantkou psychoterapeutického výcviku v integrativní psychoterapii v Praze.
Nabízím pomoc na míru. Každý člověk společně s jeho okolnostmi a možnostmi je jiný. Neexistuje jeden recept pro všechny. Věřím tomu, že je nejdůležitější, abyste se se mnou cítili dobře. Jsem empatická, upřímná a milá.
Jsem kvalifikovaná k:
Terapii zaměřené na řešení (Solution Focused Therapy)
Kognitivně behaviorální terapii (Kognitive Behavioural Therapy)
Terapii přijetí a odhodlání (Acceptance and Commitment Therapy)
Trauma terapii (EMDR-I a imaginární reskripci)
Terapie hrou (pro děti ve věku 3 – 10 let)
Vzdělání:
Magistr psychologie, Univerzita v Leidenu, Nizozemsko, 2017.
Psychoterapeutický výcvik, Skálův institut, 2022–2027, práce pod supervizí.
Terapie hrou – výcvik, TPI, Institut terapie hrou, 2024, práce pod supervizí.
Psycholog ve zdravotnictví – kurz, Karlova univerzita, Praha, 2020.
Terapie přijetí a odhodlání (ACT) – kurz, ACT Academie, Belgie, 2018.
Trauma terapie EMDR-I – kurz, Peter Baldee, Nizozemsko, 2017.
Systemická terapie – seminář, Nizozemsko, 2017.
Kognitivně-behaviorální terapie – seminář, Nizozemsko, 2017.
Gestalt terapie s dětmi a mládeží – seminář, PVŠP, Praha, 2021.
Rogeriánská terapie – seminář, PVŠP, Praha, 2021.
Pracovní zkušenosti:
Psychologická praxe (osobně i online), od 2023.
Školní psycholog, Základní škola Sázava, od 2024.
Psycholog v psychiatrické praxi (terapie a diagnostika), Nizozemsko, 2017–2019.
Psycholog pro mezinárodní kliniku pro závislosti, Castle Craig Hospital, Nizozemsko, 2017–2018.
Koučování dětí a mládeže (např. ADHD, autismus, nízká inteligence, agrese a úzkosti), Inzowijs, Nizozemsko, 2015–2017.
Vedení dětské skupiny pro děti rodičů v dlouhodobém konfliktním rozvodu, Project Kinderen in de Knel, Nizozemsko, 2016.
Psychologická a pedagogická poradna, Nizozemsko, 2016.
Neustále se vzdělávám, abych vám mohla poskytnout tu nejlepší psychologickou péči.
Hlavní léčená onemocnění
- +7 a11y_sr_more_diseases
K Havránkám 366, Sázava
4 názory
Martin M
Pani Markéta je podľa mojich skúsenosti naozaj veľká profesionálka. Sedenia s ňou pomohli mojím problémom. Je naozaj vidieť, že práca ktorú robí ju baví a hlavne ju robiť vie. Nemám najmenší problém odporučiť ju mojim známym, pretože viem, že jej prístup je profesionálny. Po sedeniach s ňou sa cítim lepšie, nemám problém sa jej otvoriť a cítim sa oveľa ľahší. Jej profesionalitu vnímam na vysokej úrovni. To ako sa vie opýtať na problém, naviesť ma k odpovedi či vytvoriť imaginárnu situáciu je naozaj neuveriteľné. Veľmi pekne jej ďakujem a dúfam, že bude ďalej pomáhať ľudom.
• jiné místo • Jiný •
I
Iva H.
Každá návštěva je velmi obohacující. Příjemná atmosféra je patrná již při příchodu. Ostych jde stranou, nebojím se hovořit otevřeně. Paní Mohamedová vstupuje do hovoru mimořádně citlivě, jsem ráda, že mohu docházet na terapie právě k ní. Děkuji!
• Soukromá psychologická praxe • Jiný •
Zuzana P.
Moc děkujeme za skvělou péči. Paní psycholožka je velmi vstřícná a vždy dceři pomohla při krizi. Dceři terapie moc pomáhá. Jsme moc rádi, že jsme v její péči.
• Soukromá psychologická praxe • Jiný •
Mgr. Markéta Mohamedová
Děkuji za vaše hodnocení.
B
BD
Jednoznacne doporucuji! Profesionalita na svem miste,empaticky pristup. Je znat,ze psycholozka ma i zkusenosti ze zahranici. Vlidna,ale jasna.
• Soukromá psychologická praxe • •
Mgr. Markéta Mohamedová
Děkuji za vaše hodnocení.