MUDr. Marie Strnadová

Zubař Více

Jablonné nad Orlicí 1 adresa

Ordinace

Na Dílech 622, Jablonné nad Orlicí 561 64

Nechápu, jak paní doktorka může mít negativní komentář, velice profesionální lékařka, trhala mě zuby, ani jsem o tom nevěděl, celá má rodina chodí k této skvělé paní zubařce a jsme velice spokojeni. Děkujeme paní doktorko.

• Kdo se bojí zubaře, ať jde k ní. Výborný přístup. Vytrhla mi moudrák, ani jsem o tom nevěděl a krásně se rána zahojila.

• Rodinná atmosféra, pohoda, klid, čas na pacienta. Na vše se můžu zeptat, aniž mám pocit, že zdržuji. Vše srozumitelně vysvětlí, výborně ošetří.Perfektní vybavení ordinací. Chodím sem 18 roků, nyní i s rodinou a dětmi. Dobrá organizace práce, jen jednou byl skluz 15 minut. Na registraci jsme čekali půl roku, ale vůbec nelituji. Mají hodně pacientů a tak chápu, že ordinace nejsou nafukovací.Nevím o žádném lékaři, který by denně začal pracovat už v 6 hodin ráno.

• K paní doktorce Strnadové jsem se dostala přes doporučení známých a jsem neskutečně ráda, že se tak stalo. Ke své předešlé lékařce jsem chodila pravidelně na preventivní prohlídky, tudíž se zuby žádné problémy nemám. Ovšem neskutečně mi vadil její přístup - všeobecně neochotný, s prohlídkou byla hotova za 3 minuty, při odstranění zubního kazu se to samozřejmě trochu protáhlo, ale nikdy mě neiformovala jaké jsou vůbec možnosti zubních výplní a automaticky používala amalgám. Když jsem začala mít pocit, že se mi v dásni začínají klubat osmičky, protože jsem cítila stěsnávání celého zubního oblouku, tak mě dr. odbyla s tím, že nemá rentgen, takže jí vlastně vůbec nezajímalo, jak jsou osmičky v dásni uložené a jakou mohou případně způsobit neplechu. Po této prohlídce mi došlo, že v péči této dr. dále nechci zůstávat, protože k ní nemám absolutně žádnou důvěru a nabyla jsem dojmu, že se o můj chrup v zásadě nezajímá. Poté jsem tedy začala se svými známými řešit, jak jsou spokojeni se svými zubními lékaři a doporučena mi byla právě dr. Strnadová. Stačilo jí napsat e-mail, objednat se a už jsem se ocitla v její ordinaci. :) Už při příchodu jsem byla velmi mile překvapena pohodovou náladou právě odcházející pacientky a vůbec příjemnou atmosférou. Dále mě potěšil velmi ochotný a profesionální přístup paní dr. Pečlivě si zrentgenovala mé zuby včetně ještě nevyroslých osmiček, a pak se mnou vše prodiskutovala nad zhotovenými snímky. Dále mi ukázala obrázky, jak může postupovat růst osmiček a jaké komplikace mohou nastat. Poté mi byla prvně! v životě vysvětlena správná technika čištění zubů vhodným kartáčkem a správné použití dentální nitě. Pak mi ještě byla uložena doporučení ohledně zubní pasty, zubního gelu, detekčních tablet a žvýkaček. Navíc jsem tento seznam dostala písemně, abych na něco nezapomněla. :) Nakonec mi bylo řečeno, že kdybych pociťovala nějaké problémy, hlavně s těmi osmičkami, tak se mohu kdykoli ozvat a domluvit se na postupu. Suma sumárum to byla snad nejpříjemnější půlhodinka, kterou jsem kdy v zubní ordinaci strávila. :) A už se moc těším na další. :)

• Když odcházím z ordinace, vybaví se mi film " Sestřičky ".
    Jste výborné duo, profesionální, vstřícné, perfektně vybavené....Jsme rádi, že k vám můžeme chodit. A ještě přejeme málo závistivých lidí.
    Filipovi

• nejlepsi

• Nové zařízení bylo postaveno na "zelené louce", je moderně vybavené, dříve jsme chodili jinam. Internetové stránky nelžou, jsou velmi pěkně a přehledně uspořádané. Každý tak může zjistit, co ho čeká, případně může jít k jinému lékaři.
    Doktorky jsou výborné, vše dobře vysvětlí,udělají, velmi si jich vážím... Za bílou plombu v barvě zubu jsem platila 380 Kč. Více peněz nechám u kadeřníka, ke kterému chodím každé dva měsíce.
    Hana Novotná

• P.doktorka má u své adresy také adresu na své internetové stránky. Paní/pane/ EA, KDF,...přečtěte si je a prohlédněte si i obě ordinace, aby jste věděla,
    koho a co pomlouváte. Nevím, jak vás oslovit, vaši totožnost lehce zjistí policie a pomluva se dořeší soudně.Nic levného pro vás.Měla by jste se omluvit.
    I naše rodina dojíždí na prohlídky a ošetření už 8 roků k p.doktorce, děti bereme sebou.Jsme zde VELMI SPOKOJENI, stejně jako ostatní pacienti.Takovou péči, výborné vybavení v Šumperku nemáme.Je známo, že p.doktorka je více u křesla než doma,aby udržela měsíční objednací dobu.
    Příjemná, ochotná, trpělivá, pečlivá,profesionální, velmi pracovitá !!!

• Milá/ý/ EA, KDF, AK ,KBE naučte se česky a psát na počítači. Pak navštivte ordinaci p.doktorky a zjistíte, že takové vybavení jste ještě neviděl/a/.Závist a zloba není pěkná vlastnost.
    Opakuji, nejmodernější vybavení,výborná doktorka s výbornou následovnicí,pečlivá,
    ochotná... Dostat se do její péče je problém, málo přibírá.Byla jsem u ní před týdnem, v čekárně seděla rodina z Pardubic, prý jim nevadí dojíždět 60 km.Opravdu profík, jinam bych nešla !!!

• Kritika měla směřovat k lékaři,který zuby vytrhl.Dnes se zuby s váčky léčí nebo se udělá resekce.Tak mě p.doktorka Strnadová zachránila dva zuby, které byly odumřelé a měly váčky, když jsme se přistěhovali.Tato p.doktorka je velmi pečlivá, pravidelně dělá rentgeny, tak daleko by to nenechala dojít.Myslím si, že toto vyjádření není pravdivé.To by paní musela být němá a hluchá.P.doktorka komunikuje, vše vysvětlí.Nebo má paní špatné svědomí?
    Lepší doktorku jsem nepoznala, škoda, že málo přibírá nové pacienty.Kdyby se tak dala naklonovat.Ale pokračovatelku máme, dcera Lenka je také výborná.