Preventivní a léčebná rehabilitace

Americká tř. 3, Plzeň 30100

• N

Milá a ochotná paní doktorka.Rehabilitace mi hodně pomohla.

• Preventivní a léčebná rehabilitace Jiný  •

• Paní doktorka Mentlová je odborník na svém místě. Vděčím ji za to, že mne zbavila bolestí při výhřezu ploténky aniž bych musela podstoupit operaci s nejistou prognózou. A je to již 17 let! Personál je velice kvalitní. Mohu jen doporučit.

• E

Výborná lékařka a odbornice na svém místě, moc mi pomohla, mohu paní doktorku jen doporučit!

• D

K PANÍ DOKTORCE CHODÍM JIŽ MNOHO LET A JEN SE BOJÍM DOBY, AŽ SE ROZHODNE JÍT NA ZASLOUŽENÝ ODPOČINEK. jE NAPROSTO PROFESIONÁLNÍ, VSTŘÍCNÁ A S PACIENTEM SE BAVÍ JAKO ROVNÝ S ROVNÝM. TO SE U LÉKAŘE ZAŽIJE MÁLOKDE. JEJÍ PERSONÁL JE VSTŘÍCNÝ A PO ODBORNÉ STRÁNCE PRECIZNÍ. PROSTĚ NA NÁVŠTĚVU U TÉTO LÉKAŘKY SE VŽDY VELICE TĚŠÍM A VEŠKRÉ PROCEDURY SI UŽÍVÁM :-).

• X

Moc hodná paní doktorka i fyzioterapeutky, vstřícný přístup, léčba zabrala takřka ihned. Určitě doporučuji.

• Rehabilitace na tomto pracoviště jsou výborné, skvělý přístup, profesionální úroveň.
    Odcházím příjemně naladěná pustit se do domácího cvičení. Děkuji.

• Prošla jsem rehabilitacemi na nejrůznějších místech, ale až dr. Mentlová a "její" fyzioterapeutky mi opravdu pomohly. Kromě odbornosti jsem ocenila skvělý přístup k pacientům. Moc jim všem děkuji!!!

• Byl jsem u tohoto lékaře několikrát a mám dobré zkušenosti s výsledkem léčby

• chtěla bych touto cestou paní doktorce Mentlové poděkovat ,jako studentka fyzioterapie,jsem zde měla možnost prohlubovat praxi.Paní doktorka mi vždy věnovala svůj drahocený čas a odpovídala na různé dotazy,zajímá se o nové trendy a konzultuje vždy po semináři s fyzioterapeuty.prostředí sice malé ale příjemné až domácké.ještě jednou děkuji za vše:0) toho času Marie Bernardová

• -

Nemohu hodnotit paní doktorku, protože jsem ji viděla zhruba deset minut a víc ani ťuk. Rehabilitační sestry ovšem nerespektují fakt, že ne každá pacientka chce sedět v místnosti mezi cizími lidmi ve spodním prádle (či dokonce bez něj). Houbičky, které jsou navlečené na elektrody pro elektroléčbu, jsou jedny pro všechny (fuj) a po masážích jsem si odnesla velmi ošklivé akné na zádech. Hygiena na tomto pracovišti je na pováženou a sprcha v šatně vyloženě eklhaft.