MUDr. Mária Pohanková

Oční lékař Více

Hradec Králové 1 adresa

Poliklinika II Hradec Králové

Bratří Štefanů 895, Hradec Králové 500 03

S posledními dvěma opravdu nemůžu souhlasit. Paní doktorka je empatická a hodná, stejně tak její sestřička. Ano, občas má každý horší den, ale to se dá čekat, obzvláště když toho máte tolik co paní doktorka.
    Čekací doba pro objednané pacienty je v pořádku. Samozřejmě se občas stane, že se návštěvy zpozdí, ale to u každého lékaře. Víc jak hodinu na objednaný termín jsme ale s rodinou ještě nečekali. Klasika jako kdekoliv jinde.
    Pokud přijdete na ošetření navíc je to samozřejmě jiná, ale sestra předem upozorňuje, že nedokáže říci jak dlouho budeme čekat. Víc jak 3,5 hodiny jsme ale NIKDY nečekali, to mi opravdu přijde přehnané od komentářů pode mnou. A že jsme těch zánětů s dětmi měli dost.
    Každopádně, paní doktorku velmi doporučuji, děti i my k ní chodíme rádi, už spoustu let.

• Poliklinika II Hradec Králové Jiný  •

Po úraze a po operaci oka jsem byla pozvána na kontrolu a čekala jsem přes 3,5 h. Dlouhé čekání nebylo poprvé. Bez objednání chápu, že to nemůže být hned s ohledem na objednané pacienty, ale je toto v kompetenci sestry, která by měla mít více empatie. Poslední dobou i paní doktorka není tak milá, jako bývala. Také jsem se nesetkala s tím, že člověk nedostane žádnou zprávu! Začínáme tam s manželem chodit neradi :(

• Poliklinika II Hradec Králové Jiný  •

Protivná a náladová doktorka, sestra také nepříjemná. Měli by se nad svým chováním k pacientům zamyslet. Věčné dlouhé čekání v mrňavé a přeplněné čekárně, i po předchozí domluvě nebo objednání čekání cca 2h i více a pak se ještě koukat na otrávené obličeje obou. Jsem ráda, že jsem udělala změnu lékaře.

• Poliklinika II Hradec Králové Jiný  •

Oceňuji profesionální přístup. Absolutní spokojenost jak s přístupem tak i s vyřešením problému.Doporučuji.

• Poliklinika II Hradec Králové  •

• B

K paní doktorce chodíme i s manželkou hezkých pár let.Oba jsme stále nadmíru spokojeni.Vždy svým známým bez obav doporučuji.

• nejlepší lékařka, jakou jsem kdy poznal, vyšetřuje komplexně a nesoustředí se pouze úzce na svůj obor, vytrvalá a pečlivá, byla jediná v HK, kdo mi pomohl, a to jsem byl i u těch největších kapacit ve FN, přestože příčinou mých potíží nakonec nebyly samotné oči, ale nádor mozku, paní doktorka vytrvala a stále mě posílala na různá vyšetření, až se příčina odhalila, moc děkuji i touto cestou. Petr Kubalík

• Paní doktorku mohu jen doporučit. Velmi starostlivá a vstřícná, individuální přístup.
    Vždy dobře diagnostikovala mé potíže.

Vřele doporučuji

Příjemná a milá lékařka, která ochotně své pacienty ochotně přijme i bez objednání.

• D

Milá a příjemná doktorka.Můj problém s očima/docela zásadní/ poznala jenom ona takže si nemůžu stežovat a jsem ráda,že tam chodím.Díky dlouhému času co to nikdo nezjistil mam nenapravitelně poškozené oči.Paní doktorka to objevila hned.

• S

Velmi svědomitá a pečlivá!