Odhadovaná doba odpovědi:

Zakladatelská 975/22, Karviná
Karvinská hornická nemocnice a.s.

Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolí

Ověřená osoba
Umístění: Karvinská hornická nemocnice a.s. problémy kyčel, rameno, páteř ....

Pana doktora Miškeje si nemohu vynachválit. Vše ochotně vysvětlí, je vždy milý, usměvavý a ochotný pomoci. S pacientem jedná jako s člověkem !! Víc takových ! Díky, pane doktore

Ověřená osoba

Pan Doktor me operoval sice mam problemy,ale co se tyce pana Dr. Miskeje je to odbornik ,profesional a hlavne je porad usmevavy a lidsky!!! Vysvetli vse tak aby to normalni laik pochopil. Chvala pane doktore.

Ověřená osoba

Lékař profesionál, špičková úroveň. Je jak slunce na nebi, stále milý a usměvavý. Operoval mi páteř a můžu říct, že mu věřím na 100%. Titul nejlepší lékař roku má opravdu právem a zaslouženě!

Jsem po operaci páteře,jsou sice problémy,ale pan dr. Miškej je odborník na svém místě.Vždy ochoten poradit a vždy s úsměvem a vysokou odbornou kvalifikaci.Jsem rád,že jsem v jeho odborých rukou.Moc Vám pane doktore děkuji!

Velmi dobrý,

Pan doktor ziskal titul nejlepsi lekar v zemi.Tento titul si pan doktor zaslouzi.U pana doktora jsem byla s problemy,vysvetlil mi o jaky problem se jedna a pomohl mi.Pan doktor je vyborny lekar a odbornik.Proto mu preji hodne stesticka a zdravicka.Dekuji pane doktore

vysvětlení problému, ochota

Chci moc poděkovat panu lékaři,který mě zbavil osmi let trvalých problémů s ploténkou.Je to profík-operatér.Ještě jednou Vám děkuji.
Kopecký B. Český Krumlov. 23.11.2010

SKVELY LEKAR A OPERATER