MUDr. Marcela Kranerová

Praktický lékař Více

Jirkov 1 adresa

Oborová zdravotní pojišťovna

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Poliklinika Jirkov, s.r.o. Jiný

Skvělá paní doktorka, super sestřička. Neměnila bych a jsem velice ráda, že k ní mohou chodit i mé děti.

E
Umístění: Poliklinika Jirkov, s.r.o. Jiný

Paní doktorka skvělá, nic nezanedbá a vstřícná. Trpělivost možná budete občas potřebovat se sestřičkou.

Umístění: Poliklinika Jirkov, s.r.o. Jiný

Moje 3 lékařka a veliká spokojenost.Nejenze zajistí veškeré vyšetření,léčí,a vyléčí, ale navíc i vyslechne

Umístění: Poliklinika Jirkov, s.r.o. Jiný

Paní doktorka zajištuje Zdravotní peci cele naši rodine a tím bych ji rad poděkoval za ochotu a vstřícnost a zároveň ji popřál hodně zdraví a štěstí v životě v této nelehké době to vše od Topolancinu

Nespokojená, dle výsledků z vyšetřeních dle paní doktorky vše v pořádku - po navštívení specialisty jsem zjistila, že výsledky v pořádku opravdu nejsou.

E

Nemohu než paní doktorce poděkovat, tolik let jsem chodila k lékaři s bolením zad a nikdy mne nikdo neposlal na vyšetření. K paní doktorce jsem přišla po přistěhování se do Jirkova s tím, že mě bolí záda.
Byla první, kdo se tím začal zabývat. Pouhým okem viděla, že má páteř je ve velmi špatném stavu a rentgen to jen potvrdil. Čeká mne operace, ale mám naději. Paní doktorko, díky. Sestřička je také laskavá. Eva

Je to nejlepší naše pani doktorka,milá hodná a spolehlivá

je stale doma a pomalu ordinuje hruza u ni bejt registrovany po matce neni ani prstem u nohy

UPLNĚ NEJLEPŠÍ PANI DOKTORKA VELMI DOBRY

Velmi seriozní , ochotná, laskavá a hlavně velmi pečlivá!!Její systém objednávání pacientů je dokonalý ,pokud se dostavíte ve stanovenou dobu prakticky nečekáte!!!Neměnil bych!!