Poliklinika Třebíč - Lékařský dům, spol. s r.o.

Vltavínská 1289/10, Třebíč 674 01

3 názory

Velmi dobrá internistka a diabetoložka, ke které má plnou důvěru celá naše rodina.
    Paní doktorka, ale i sestřička jsou příjemné, s lidským přístupem k pacientům a s léty ověřenou vysokou odborností.

• I

Vynikající odborník,velmi lidský přístup k pacientům,veliká ochota pomoci všem bez rozdílu,diagnostik bez konkurence.

Vynikající lékařka s léty praxe, včetně vedoucí funkce v třebíčské nemocnici - interní oddělení (zástupce primáře). Oceňuji především lidský přístup k pacientovi, férové jednání s pacientem a ochotu mu pomoci. Vždy se snaží vyjít maximálně vstříc i přes velké množství pacientů v čekárně před ordinací a zajistit všechna náležitá další navazující vyšetření. Sestřička u paní doktorky je příjemná, ochotná, rychlá - zkrátka profesionální. Paní doktorka se sestřičkou tvoří už řadu let výborný tým odborníků - internistů třebíčské polikliniky Vltavínská. Jejich hodnocení je u mně vynikající !!!
    P.S.: Velice si vážím toho, že mně paní doktorka Růžičková přijala jako paciena.