MUDr. Magdalena Richterová

Psychiatr · Více

Řevnice 1 adresa

2 názory

Narozena 1967 v Praze, Promovala v.r 1993 na 1.LFUK a od tohoto roku se věnuje oboru psychiatrie, 1.atestace v oboru 1996, 2.atestace 1999, absolvovala 6ti letý výcvik v psychoanalytické psychoterapii. Pracovala v detské psychiatrické léčebně v Opařanech , v psychiatrické léčebně Bohnice a v Krizovém centru RIAPS. Od roku 2000 má vlastní psychiatrickou a psychoterapeutickou ambulanci v Řevnicích. Věnuje se léčbě úzkostných poruch , depresí a gerontopsychiatrii. Provádí individuální psychoanalytickou psychoterapii.Léčba v ambulanci je hrazena ze zdravotního pojištění / smlouva s 5ti pojišťovnami /psychoanalytickou psychoterapii si hradí klienti.
Více O mně

• Psychiatrie
  • Psychoterapie

Psychiatrická ambulance

28. října 1160, Řevnice 281 16

2 názory

• doporučuji, mám dobrou zkušenost, léčba rychle zabrala v kombinaci s psychologem, kterého mi doporučila.

• Výborná paní doktorka, která mi moc pomohla a pomáhá. Dá se s ní mluvit o všem, ráda vás vyslechne i mimo ordinační hodiny, když vám je nejhůř třeba po telefonu a její léčení je opravdu balzám na duši...doporučuji všem!!!! A zároven paní doktorce přeji vše dobré, zdravé děti a úspěšné vykročení do nového roku :-)