Široká 436/17, České Budějovice 37001
České Budějovice
N
Nikola
K panu doktorovi jsem šla z vlastní iniciativy poté, co jsem prožila znásilnění. Celé vstupní sezení trvalo 10 minu, ve kterých jsem panu doktorovi sdělila skutečnost, že jsem byla znásilněna, na co se mi dostalo reakce, že ví, že je toto pro ženy citlivé a zahrnul mě otázkami proč nemám partnera, jestli jsem homosexuál, jestli opravdu nechci partnera, nebo je to tím, že nemám vysoké sebevědomí a chodím po městě se sklopenou hlavu. Ano, tohle byla reakce vystudovaného lékaře specializovaného na mentální a duševní zdraví při prvním sezení, které trvalo 10 minut se ženou, která se mu právě svěřila, že byla znásilněna. Po tomto zážitku jsem k panu doktorovi již nepřišla a našla jsem si lékaře v Praze, kteří na sobě nadále pracují i přes to, že kdysi dávno už dosáhli nějakého titulu. Mají za sebou terapeutické výcviky a pracují na svém charakteru. Tohoto lékaře nedoporučuji těm, kteří své léčení berou vážně a svědomitě a potřebují k sobě tak někoho, kdo bude mít stejný přístup.
• Psychiatrická ambulance • Jiný •
MUDr. Lukáš Krejčů
Dobrý den, Noemi alias Nikolo,
je mi velmi líto, že jste se v naší ambulanci cítila nevyslyšena a neošetřena! V popisu jste ale kromě změněného jména použila několik nepřesných a značně zavádějících informací. Nechci je tady uvádět na pravou míru. V každém případě jsem rád, že se Vám dostalo odborné péče a jste spokojená! Přeji hodně štěstí v nové léčbě!
N
Nechci uvádět
K panu doktorovi jsem docházela zhruba pět let. Po většinu této doby jsem k němu měla důvěru a cítila jsem, že mi jeho péče pomáhá. Bohužel došlo k situaci, která náš vztah zásadně narušila.
Cítila jsem se nevyslyšena a odmítnuta, což ve mně vzbudilo silný pocit nedůvěry. Můj pokus o otevřenou komunikaci nebyl přijat a místo toho došlo k rychlému soudu.
Na základě těchto zkušeností jsem se rozhodla změnit ošetřujícího lékaře. Mrzí mě, že po letech spolupráce skončil vztah s lékařem ztrátou důvěry, která pro mě byla zásadní.• Psychiatrická ambulance • Jiný •
MUDr. Lukáš Krejčů
Dobrý den, je mi líto Vaší ztráty důvěry, ale jsem přesvědčen o tom, že lékař nemůže vždy bezvýhradně přijmout objednávku svého pacienta, byť si pacient může myslet, že je to v jeho zájmu. Některá ulehčení se v konečném důsledku můžou obrátit proti nám. Držím palce v další léčbě!
Jana Horáková
Pan doktor je opravdu ten nejlepší, kterého jsem mohla mít. Je velice ochotný a trpělivý. Má super smysl pro humor a velkou snahu mi pomoct. Jsem mu neskutečně vděčná, že to se mnou nevzdal ač jsem velice komplikovaná pacientka, kterých má prý jen pár jako jsem já a moje reakce na léčbu. Má i příjemnou sestřičku. Všem ho vřele doporučuji! A doufám, že to se mnou nikdy nevzdá. Věřím mu plně.
• Psychiatrická ambulance • Jiný •
Martina
K panu doktorovi chodím už druhým rokem. Přišla jsem po prvé v životě k psychiatrovi- styděla jsem se .K nástupu menopauzy jsem dostala dárek v podobě panických záchvatů.Nejenže jsem po první návštěvě , kterou jsem teda probrečela, cítila, že už na to nejsem sama, hlavně mi sedl jako člověk i jako lékař. Mám ráda jeho smysl pro humor i profesionalitu, cítím se tam dobře, ale hlavně mě je dobře. Neměnila bych. Prostě super psychouš..
• Psychiatrická ambulance • •
Gabriel Josef Melena
Ahoj, k tomuto doktorovi jsem začal chodit kolem 20-ti let. Kromě deprese mám i lehkou mozkovou dysfunkci (ADHD). Byl v ČB na poliklinice sever. Byl to milý mladík s ochotným přístupem. Po pár letech se přestěhoval do ulice široká v čb. Z počátku vše bylo ok, ale s tím jak se horšily mé deprese a pan doktor byl stále víc nepříjemný se při jedné naší návštěvě vyjádřil křikem na mě, že žádné deprese nemám. Zkoušel na mě různé diagnózy, jako anxiózně-depresivní syndrom až po schizoidní poruchu osobnosti. Jednou jsem četl článek o aspergerově syndromu a tak jsem za ním přišel jestli ho nemám, protože na mě všechno sedělo. Pan doktor, řekl, že to absolutně není možné. Kvůli tomu, jak na mě křičel jsem vysadil léky (postupně) (moji poslední návštěvu, na kterou jsem nedorazil vykázal pojišťovně, jako kontakt s pacientem) a dva roky k němu nechodil. Dostala mě panická ataka a následující druhá během dvou týdnů mě vyřadila úplně z provozu a byla z toho agorafobie. K panu doktorovi jsem po předchozí zkušenosti nechtěl, ale byl jediný, kdo mě v ČB akutně vzal. Slíbil, že během dvou let budu bez léků, ale to se opět nesplnilo (já se měl bez léků fajn), jen to pořád odkládal. Vysvětlení proč beru risperidon, tak byla poprvé, kvůli augmentaci parolexu (což jsem si ověřil a je to pravda), po druhé my to vysvětlil, že je to kvůli integraci mé osobnosti a po třetí, to už fakt nebudu říkat. Jenže pan doktor mi předepisoval toho risperidonu tolik, že jsem měl po ukončení měl 13x50tablet při spotřebě 1 tabletu večer. Parolex jsem dostával předepisován normálně. Panu doktorovi jsem nevěřil (znovu), takže místo mě tam šla mamka, který opět něco vysvětlil, ale při naší poslední návštěvě, jsem tam byl já i mamka a on na nás opět začal řvát. Já jsem totiž poznal v průběhu roka lidi, jako já, kteří měli invalidní důchod na obdobné potíže (a bylo jim stejně jako mě). Poslal jsem tedy stížnost na ČLK za neetické chování lékaře a dostal jsem odpověď, že jsem si sháněl léky nelegálně, že jsem nebral léky pravidelně atd. To, že na mě řval se ČLK nesnažil ani zjistit od mamky. Je mi opravdu líto, ale tenhle lékař, po změně sídla se stal "divným". Od listopadu 11/2018 jsem oficiálně uznaný jako člověk s Aspergerovým syndromem - střední se středně těžkou symptomatikou. žádanku na vyšetření mi napsal již jiný psychiatr. Nevím co se panu doktorovi stalo, z počátku to byl velice hodný a milý člověk. Přeju panu doktorovi hodně úspěchů a aby si v co nejkratší době doplnil vzdělání a nějakou úctu a pochopení k pacientům. Gabriel Josef Melena
• Ordinace • Deprese, Agorafobie a jiné •
pomelo89
K panu doktorovi chodím na terapii skoro rok a můžu říci, že hned po prvních dvou měsících, kdy mi zabrala medikace jsem se začala cítit lépe a dnes jsem schopná žít svůj život normálně tak jako před 3 lety, kdy se projevilo OCD poprvé. Pak doktor je milý,vstřícný, poslouchá a dokáže skvěle poradit. Sestřička je příjemná. Do jejich ordinace se vždy těším a odcházím s úsměvem na tváři.
• Psychiatrická ambulance • •
e
Pan doktor určitě pomáhá, je fajn, má smysl pro humor, přehled i nadhled :-).
Ř
Řezníčková
Dobrý den,tak jsem si přečetla příspěvky zde.Mohu se přidat jen k těm kladným.Pan doktor je starostlivý..A zlobím já jeho.Cítím se mnohem lépe,je mi fajn...Nemám čas chodit na sezení.Vždy zavolám,nechám si napsat léky a tak dokola.Jednou jsem si je nemohla vyzvednout a sestřička mi je nechala v lékarně.Nu skvělý přístup..Pan doktor mě v dobrém neustále upozorňuje,že je nutné přijít také na kontrolu,že je třeba mě vidět.Tak si myslím,že při tom náporu pacientů,by o mě nemusel vůbec jevit zájem.Napsat jen potřebné léky..Je milý,nemám k němu jedinou výhradu a ještě něco,mám k němu důvěru,takže se mohu se vším svěřit...
Alena Mucková
Moc mi pomohl a pomáhá. Děkuji.
Jana
Můj nejlepší psychiatr! Chodila jsem k němu s poporodní depresí někdy před 7 lety ještě tady u Prahy, a od té doby, co odešel do ČB, jsem tady už bohužel podobně skvělého doktora nesehnala :-( Jana