Nákladní 21, Karlovy Vary 36005
Z
Zdeňka Radostová
S panem doktorem jsem velmi spokojená, vždy měl ke mě individuální přístup a umí naslouchat. A má úžasnou sestřičku, je to profesionálka se srdíčkem na správném místě. A i když nyní pobývání v Plzni, nemám nejmenší důvod lékaře měnit.
• jiné místo • Jiný •
Lucie
Určitě nedoporučuji! Pan doktor se chová povýšeně, jde vidět, že ho jeho práce vyloženě nebaví, už by měl jít asi raději do důchodu a přenechat místo někomu, kdo bude chtít pacientovi opravdu pomoci a bude se ve svém oboru vzdělávat. Přišla jsem za panem doktorem s tím, že jsem hrozně unavená, mám někdy závratě, pálí mě jazyk atd., našla jsem si na internetu, že to může být anémie...Pak doktor uraženě řekl, že mám železa dost, že nejsem bledá a že mi nebude dělat zbytečně nějaké drahé testy z krve. Takže to dopadlo tak, že jsem si ty testy z krve nechala asi za rok udělat sama za svoje peníze v laboratoři v KV a ano, mám málo železa a málo vitamínu B12! Nedostatek železa i vitamínů B12 způsobují i psychické problémy, takže nebýt těch testů, možná časem skončím na psychiatrii. Protože doktoři když to nechtějí řešit nebo neví, rádi fyzické problémy svádějí na psychiku. Je opravdu smutné, že v téhle době má člověk s pomocí internetu lepší šanci se uzdravit pomocí změny stravy a doplňků výživy, než jít k doktorovi, který pouze předepíše nějakou chemii, která nikoho neuzdraví a ještě dlouhodobé užívání způsobí vážnější nemoci než ty, které má údajně léčit .....Doktoři by si měli uvědomit, že školní medicína jim k uzdravování nestačí.....
• Praktický lékař pro dospělé • Nedostatek železa •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Adam
Dobry lekar. Chodim k nemu 22 let a nemel problem mi pomoct kdykoli mi neco bylo. Tudiz udeluji 5 hvezdicek
• Praktický lékař pro dospělé • •
libor šembera
Důsledný, pečlivý
příjemný doktor,důkladné vyšetření,vyslechne,poradí.Doporučuji
dobry lekar
NE DOPORUČUJÍ!!!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Pana doktora Špidlu jsem navštívil jen dvakrát. Z důvodu vyžádání zaměstnavatele na povinnou preventivní prohlídku. Nemohu soudit pana doktora a jeho lékařské zkušenosti, z preventivní prohlídky se nic nepozná. Ale chování neměl nijak vybrané, připadal jsem si jako někdo, kdo ho otravuje. Já bych jeho praxi, po dvou návštěvách už nikdy nezvolil.
N
Nahrabecký
V péči obou Dr.Špidlů,(kdysi otce,dnes jeho syna)jsem 30let.Nikdy nevznikly problémy,oba vždy dělali maximum možného.S čistým svědomím bych nemohl říci křivého slova.